AKTUELNO

Sada se kaju što su mu dali poverenje.

Sava Knežević (23), maser iz Batajnice i njegova majka Danijela (49), cvećarka, uhapšeni su jutros zbog nadrilekarstva. Naime, Sava se sumnjiči da je osakatio na desetine ljudi lažno se predstavljajući kao plastični hirurg.

Foto: Printscreen/Instagram

Mnoge javne ličnosti sa naše scene reklamirale su njega na svojim društvenim mrežama, a za uzvrat su dobile razne besplatne tretmane. Kako sada tvrde neke od njih, da su znale šta on radi, nikada ga ne bi reklamirale.

Na Instagram stranici Kneževićeve ordinacije 2019. godine osvanula je i slika poznatog pevača Darka Lazića, koji je takođe bio Savin pacijent.

- Dragi naš Darko je razumeo moderne tehnike rešavanja bola - pisalo je u objavi. Darko se nije oglašavao ovim povodom, prenosi "Informer".

Foto: TV Pink Printscreen

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje do 48 sati maseru iz Batajnice Savi Kneževiću (23) i njegovoj majci Danijeli (49), koji su uhapšeni zbog nadrilekarstva kojim su teško narušili zdravlje, za sada, pet osoba. Oni će sutra biti saslušani u tom tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno da li će tužilaštvo tražiti da im sud odredi pritvor.

Knežević se tereti za krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i produženo krivično delo - teška dela protiv zdravlja ljudi, dok se njegovoj majci stavljaju na teret ista dela u pomaganju, saopšteno je iz tužilaštva.

Kako se sumnja, on je neregistrovanoj ordinacaciji "Dr Sauvage" na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine, za novčanu naknadu bavio pružanjem medicinskih usluga bez odrovarajuće stručne spreme, odobrenja za samostalan rad, odnosno licence, a za čije obavljanje mu je po zakonu potrebna dozvola nadležnog organa.

Autor: N.V.