AKTUELNO

Transrodna manekenka je ispričala koji trenuci pre promene pola su joj najteže padali.

Iako je Andreja Pejić, najpoznatija transrodna manekenka, promenila pol još 2013. godine, nikada javno nije želela da govori o svim detaljima operacije, niti o životu pre i posle procedure.

Međutim, manekenka srpskog porekla, konačno je otvorila dušu za jedan modni magazin, i ispričala koji trenuci pre promene pola su joj najteže padali.

Foto: Instagram

Postoje neke stvari u mojoj karijeri koje ne volim. Trenuci koje sam mrzela, baš svaku sekundu. Mrzela sam medijsku pažnju, tekstove s naslovima u kojima je pisalo "muški model" ili one koji su pravili senzaciju tako što su stavljali neku moju lepu sliku i onda pisali "ovo je muškarac" - ispričala je Andreja i dodala:

- Mnogo ljudi mi je govorilo da ne treba da promenim pol, jer ću tako rizikovati sve što sam stekla. Ali, mislim da je operacija vredela - rekla je Andreja.

Foto: Instagram

Međutim, čini se da je Andreja veoma brzo uspela da prevaziđe teške trenutke, jer je sedam dana nakon operacije promene pola nosila prvu reviju kao žena.

Imam sreću da živim u društvu koje je jako tolerantnije u odnosu na ostatak sveta, ali ne mogu da kažem da nisam bila izložena pogledima i nerazumevanju - zaključuje na kraju Andreja.

Autor: Pink.rs

#Andreja Pejić

#Manekenka

'