AKTUELNO

Otvorila dušu na brojne aktuelnosti, pa iznela intimne detalje iz svog života.

Ove nedelje u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' reporter Nemanja Vujičić nakon što je dočekao ''Hurricane'' na aerodromu, u jendom prestoničkom restoranu našao se sa pobednicom ''Zadruge 1'', pevačicom Kristinom Kijom Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se odmah osvrnula na plasman Uraganki u Roterdamu.

Gledala sam i polufinale i finale. Za mene su one broj jedan, trebale su da budu u top 5. Dale su sve od sebe, one su za mene definitivno u broj 5. Jutjub je goreo, one su imale najviše pregleda, pratila sam sve komentare, i na tviteru, ne pamtim kad su ljudi ovako navijali. Krivo nam je zbog nepravde stručnog žirija. Hvala svima i devojke bravo!

Osvrnula se i na poziv sa svojom majkom, koja je u ''Zadruzi 4''.

Bila sam toliko uzbuđena da pola stvari nisam stigla da je pitam. Kažem joj ''Mama nedostaješ mi''', a ona kaže ''Dobro hvala'', ja sam plakala od smeha posle. Sviđa mi se kako se nosi sa zadrugarima, svi je napadaju jer govori istinu. Jako sam ponosna ćerka, drago mi je da smo se čule pred moj rođendan. Ona je stariji i treba da bude blaža prema njima, nije joj bilo svejedno kad su i meni drugi govorili ružne reči. Rekla sam da joj niko nije prijatelj tamo, kao ni meni. Opekla sam se, ne želim da i ona doživi to. Iskreno, najbolji prijatelj ću joj uvek biti ja. Samo ne daj Bože da je neko pipne fizički - priča Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na ljubavne parove u ''Zadruzi 4''.

Nema tu ljubavi, mada čuda su moguća. Neke ljubavi su opstale, evo sad se Luna venčala. Dešava se, ali vrlo je retko. Ta prijateljstva u rijalitiju, ja u to ne verujem. Živi sam primer da su me svi izdali, bili su uz mene samo kada su shvatili da sam favorit, a ja stvarno mislila da su mi prijatelji - priča Kija.

Nadavno je objavila fotografiju sa novim dečkom, pa otkrila da li je spremna da stane na ludi kamen.

Samo sam objavila sliku, ne pričam o privatnom životu. Taj dan je bio emotivan za mene, što da ne, nek se pamti jedan lep trenutak iz mog života. Majčinski instikt kod mene postoji oduvek, ja zaista želim da imam što više dece i porodicu. To ko će biti otac mog deteta, doći će samo po svoje. Mislim da postoji prava istinkska ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj je otkrila da uskoro izbacuje duetsku pesmu sa Acom Lukasom.

Izbacujem pesmu sa Lukasom, biće brza, za dvadesetak dana, spontano smo napravili nešto drugačije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Kristina Kija Kockar