AKTUELNO

Pobesneo je kao nikad pre!

Sanja Stanković i Filip Car naredni su odgovarali na pitanja novinara, koja su se ticala njihovog odnosa, njenog večerašnjeg poziva sa majkom, ali i njene potencijalne trudnoće:

Posle poziva nismo razgovarali, ja bih joj posle poziva prišao. Ona je poslala Rialdu da mi prenese neke stvari. Da se zaklela majci da neće imati kontakt sa mnom. Imam za Sanju to neko razumevanje, gledam njene reakcije i čekam da je pitam nešto. Kad smo bili zajedno prvi put, njena majka je bila protiv mene, samo da nije sa mnom, ali je meni Sanja rekla da njena majka ne može odlučivati umesto nje. Mi svakako nismo planirali da budemo u vezi - otkrio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se trenutno osećam katastrofa. On je video da sam uplakana izašla iz govornice, bilo mu je bitnije da vidi sa Mišelom šta je bilo. Majka mi je tražila da se zakunem kako neću progovoriti reč sa Erminom i Carem, ali ja nisam mogla da se zakunem, jer znamo gde se nalazimo. Videla sam da je moja majka jako loše, da je ostavila, shvatila sam ozbiljnost situacije. Moj očuh se uvek smeje, on se danas nije smejao, ja sam shvatila da je napolju katastrofa. Ja ću verovati mojoj majci koja mi je rekla da me Filip iza leđa ismeva - ispričala je Sanja.
Kad čujem da nečija majka traži od deteta da se zakune u grob svoje majke, meni dođe da više ni ne pričam sa tom osobom. Dosta sam čuo! Meni je to katastrofa, ja mogu sad reći da razumem tu ženu i ostalo, a da kažem kako je luda kad skinem bubicu. Ja sam ograničen za takve izjave. Ja sad prema njoj imam potrebu da budem pažljiv, umesto da kaže da probamo biti jedno uz drugo u ovakvoj situaciji, ona joj govori da se zakune. Ermina je jedina u kući koja je stvarno za to da se ja priklonim Sanji i da budem uz nju, znam kad je sa Erminom bila negativna situacija - pobesneo je Car.
Na mene niko nije mogao da utiče, nikad mi mama nije rekla da se zakunem u osobu koju sam ja volela najviše na svetu, verovatno ona vidi neke stvari koje ja ovde ne vidim, ja prvi put majku vidim u ovom stanju - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ona rodi dete, ja ću zabraniti da njena majka to dete viđa! - vikao je Filip.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga