AKTUELNO

Sa njim je imala najteži raskid!

Pevačicu Kseniju Pajčin pre 11 godina je u stanu na Voždovcu ubio njen tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda koji je potom presudio i sebi.

Ona je svojim atraktivnim izgledom, energičnim nastupima i provokativnim tekstovima privlačila pažnju gde god se pojavi, a ništa manje zanimljiv nije bio ni njen ljubavni život.

Foto: Promo

Naime, kako je u jednoj emisiji sama priznala, njena prva ljubav bio je Zvezdan Slavnić, sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a koji je često bio tema u crnim hronikama.

Naime, on je u martu 1998. godine u klubu “Četiri sobe” upucao Olivera Jovanovića koji je 12 dana nakon toga preminuo.

Ko su tada pisali mediji, navodni motiv pucnjave bila je upravo svađa oko Ksenije Pajčin, a Zvezdan je tada osuđen na devet i po godina zatvora.

Ipak, on je amnestiran nakon osam godina, a 2002. je tokom slobodnog vikenda izazvao i incident kada je udario vlasnika jednog restorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu nije bio kraj njegovim kriminalnim radnjama. Kako se pisalo, on je u Sremskoj Mitrovici odslužio i trogodišnju zatvorsku kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina 2010. godine.

Hapšen je i 2008. godine, a mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana. Pre četiri godine navodno je, sa svojim saučesnicima, operisao kao deo bande “Pink Panter”, a uhapšeni su dok su se krili u Nemačkoj.

Tada je policija Zvezdana sumnjičila Zvezdana Slavnića da je sa još trojicom muškaraca opljačkao zlataru u Austriji i odneo plen vredan 1,3 miliona evra. Danas nije poznato gde se on nalazi.

Foto: E-Stock/Milan Lučić

Autor: M.M.

#Ksenija Pajčin