AKTUELNO

Voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink otkrila je u emisiji kakva je u svađama i prepirkama sa voljenim osobama.

U novom izdanju čuvene emisije "Magazin In", koja se emituje na televiziji Pink, autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pevačicu Nedu Ukraden, voditeljku TV Pink Tanju Rađenović, modnu kreatorku Suzanu Perić, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i doktora i hirurga Milana Colića.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink, Tanja Rađenović, otkrila je u jednom segmentu emisiji kakva je ona u svađama i prepirkama sa voljenim osobama.

Ne mogu da se baziram na svoj bračni odnosu zato što ima svega, ali generalno sam tip koji apsolutno one sekunde kada bilo čije mane preliju vrline koje se meni dopadaju, tog trenutka prosto se samo povučem – priča Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađam se ja, naravno, svega ima, ali onog sekunda kada mane preovladavaju kod osobe s kojom komuniciram ili sam u bilo kakvom odnosu, samo prosto odem i uopšte više nemam vremena da gubim – zaključuje TV lice u emisiji "Magazin In".

Autor: P.R.

#Tanja Rađenović