AKTUELNO

Mislim da je dobro da se stvari raščiste, ako se to ne desi, to je kraj naše veze i to mi se zaista desilo u životu – kaže Neda.

U novom izdanju čuvene emisije "Magazin In", koja se emituje na televiziji Pink, autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pevačicu Nedu Ukraden, TV lice Tanju Rađenović, modnu kreatorku Suzanu Perić, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i doktora i hirurga Milana Colića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković upitala je svoje goste kako se ponašaju u svađama sa svojim partnerima, a Neda Ukraden je jasno iznela svoj stav.

Ja volim da razjasnim razlog svađe. Ne volim da ostavljam stvari nedorečene i kad neko napust boino bolje treskom vrata, nismo ništa raščistili, to je za mene dokaz da se nešto krije, da se nešto prećutkuje, da je neka laž u pitanju, neka muljavina – priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je i otkrila razlog takvog razmišljanja.

Mislim da je dobro da se stvari raščiste, ako se to ne desi, to je kraj naše veze i to mi se zaista desilo u životu – kaže ona.
Imala sam divnu ljubav, jednog hirurga koji je poludeo... Nije poludeo na hirurgiji, poludeo je kod kuće, zalupio je vratima, rekao je nešto ružno, strašno i to je bio kraj naše veze. I zvanje i pomoć i intervencija prijatelja i poruke i plač, ali ne, to je kraj – zaključuje Neda Ukraden u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Neda Ukraden