AKTUELNO

Život je zaista lep i dragocen – zaključuje pevačica.

U novom izdanju čuvene emisije "Magazin In", koja se emituje na televiziji Pink, autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pevačicu Nedu Ukraden, TV lice Tanju Rađenović, modnu kreatorku Suzanu Perić, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i doktora i hirurga Milana Colića.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka se sa svojim gostima dotakla teme svađa, pa je Neda Ukraden iznela svoj stav.

Kad čovek dođe u neke zrele godine shvati da su mnoge te stvati jako relativne, ti povodi za svađu i nerviranje... Sad je bio taj jedan strašan vrhunski strah i zabrinost - korona, koji je relatizovao sve neke druge gluposti o kojima treba da vodiš računa. Znači prioritetno ti je da imaš zdrave članove porodice i sebe – rekla je Neda.
Ja sam ta koja strašno voli da često govori "volim te". Govoroim ćerci, govorim unuci – otkriva pevačica u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad nisam bez ljubavi i sad sam u fazi da samo ljubav valja. Sve drugo, nesporazumi, to mlaćenje prazne slame, razjašnjavanje, nemam šta da razjašnjavam... Mnogi misle promeniću ja njega ili promeniću on nju, ma ne, ako u startu ne valja, 'ajmo dalje, doviđenja, ne treba gubiti vreme – priča Neda.
To je moj svet mladima, a i zrelijima... Niti je život jedna žena, niti jedan mušlkarac. Zašto se daviti i nekog gušiti, život je zaista lep i dragocen – zaključuje pevačica u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Goran Vesić

#Milan Colić

#Neda Ukraden

#Suzana Perić

#Tanja Rađenović