AKTUELNO

Ne štedite glasove i dlanove, jer ćete večeras od 21:30 časova gledati najžešću borbu u polufinalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezde", samo na Televiziji Pink!

Sudbina šesnaestoro najtalentovanijih pevača iz regiona, koji su uspeli da prođu sve krugove tokom 10 meseci borbe za "Pinkovu zvezdu", večeras je u vašim rukama.

Do polufinala su ih doveli članovi žirija koji su iz kruga u krug pooštravali kriterijume, dok večeras glasa publika.

Foto: Pink.rs/TvPink Printscreen

Od njih 16-oro, četvoro će morati da napusti takmičenje, pa ćemo dobiti 12 fanilista treće sezone ovog najgledanijeg pevačkog takmičenja u regionu.

Petočlani žiri će večeras samo komentarisati pevanje, ali neće imati moć da zadrže ikoga od njih.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, na crvenoj stolici čeka vas i jedno iznenađenje - jedna članica žirija nije mogla da prisustvuje snimanju, pa je dobila adekvatnu zamenu.

SVOJ GLAS MOŽETE DATI I NA NAŠEM PORTALU: ODABERITE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDA NA PINK.RS: Glasajte za svog FAVORITA koji će osvojiti NAGRADU! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras će za vas sledećim redom pevati Sara Reljić, Adam Labunski, Milica Jokić, Ismail Delija, Zorana Stefanov, Petar Barović, Andrijana Radonjić, Nina Stanimirović, Albert Bakić, Dragana Krstić, Bogdan Martinović, Melika Moranjkić, Andrej Dorić, Marko Stolić, Aleksa Savić i Indira Beriša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne štedite glasove i dlanove, jer ćete večeras od 21:30 gledati ljutu borbu u polufinalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezde", samo na Televiziji Pink!

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#Zorica Brunclik

#pevač

#Šaban Šaulić

'