AKTUELNO

Ova noć će se dugo pamtiti!

Noć u Beloj Kući obeležila je emisija "Gledsanje klipova", čime su podgrejane stare strasti, ali otkrivena i nova saznanja koja su izazvala lavinu komentara među zadrugarima.

Naime, ono što je izazvalo najviše komentara, ticalo se odnosa Filipa Cara i Sanje Stanković, ali i Mine Vrbaški, koja je bivša Careva devojka koju i dalje spominje. Naime,p ušten je klip na kojem su Car i Marko Janjušević Janjuš razgovarali o Mini. Car je priznao da bi oženio Minu da je trudna, nakon čega je voditelj Milan MIlošević tražio komentar od Mine:

Ja nemam komentar - rekla je Mina.
Meni je Mina rekla da je ostala trudna kada je bila sa Carem, da bi rodila - rekla je Sanja.
Ti i Sanja ne treba da se zbližavate, već samo da priznaš dete. Ne treba da pravite bajku, i da stavite tačku na to. Ja mislim da je tebi Mina draža od Sanje i dalje. Car pokušava na silu da se spoji sa Sanjom, umesto samo da preuzme odgovornost, pumpaju priču a nemaju razlog za to - rekla je Milica.
Između nas nema emocije, ali nas je sila prilike spojila. Ovo se nije desilo iz ljubavi, niti planski. Mi moramo silom prilika da radimo zajedno. Ja u klipu kažem da je to bila žena u koju sam ja zaljubljen, ja bih bio srećan i slavio bih - pričao je Car.

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka", zadrugari su imali prilike da vide razgovor Nenada Aleksića Ša i Stefana Karića o Tari Simov o njenim planovima i tajnama koje imala da mu kaže, a koje mu je prećutala o razgovoru sa bivšim verenikom Stefanom Jovićem.

Kad vidim da se malo nasmeje, ja kažem da mu je bolje, on zamajava sam sebe, stavi roletne i ne vidi ništa, ni tačku A, ni tačku B! - rekla je Nadica.
Tara mu unapred objasni kako treba da se ponaša, ako hoće... To je ta emotivna manipulacija kod ljudi. Naravno da mu nije svejedno, to što priča su budalaštine - izjavio je Đedović.
Složio sam neke kockice, ja imam jaku intuiciju žensku, muško sam i te kako, i kroz život sam, nisam vidovit, ali mogu da predvidim stvari - izjavio je Ša, pa nastavio:
Prvenstveno sam sebe lagao, ja sam negde verovao u tu priču koju je ona meni pričala, želeo sam da verujem, ali kada si mi jednom rekao da neko kao ja koji imam tako jako intuiciju, ne mogu da vidim... I te kako sam znao u tom periodu i govorio sam joj da neke stvari radi namerno, kao da je htela da je ja ostavim, sad ne znam da li je to zarad rijalitija, ili kao da bude loša, pa da bude kao da sam je ja ostavio, ali ja sam verovao da je to neka ljubav, jer mi je nemoguće da ono o čemu smo pričali, ali ako neko može tako da odglumi, onda joj svaka čast. Ja sam slao poruke u periodu dok nisam uplovio u vezu sa Tarom zvanično, ali se i ona tu muvkala. Ja sam hteo to negde da prikrijem i koliko god verovao da prava slika ne izlazi napolju, i te kako izlazi, ali sam hteo Ivani da pošaljem poruku da to tako ne izgleda kako izgleda, iako sam hteo da uplovim u vezu sa Tarom! Ispao sam magarac, dao sam 100% sebe, ne zaslužuje da slinim i patim zarad nečeg što ne postoji. Baš sam razmišljao i doneo sam odluku, ne ja da ne želim, čim je otišla odavde, sigurno da ni ona ne želi. Ili je prestala da me voli, ili... Ako me čeka, onda ću pojesti g*vno. Ali ja sam odluku doneo. Sam odlazak ne mogu da uzmem kao nešto da me ne voli, zbog nekih stvari koje smo pričali, ali činjenice meni govore da je htela da se odvoji od mene. A da ja sve nosim na svojim leđima, to mene boli. Borim se sa ljudima, sa pitanjima, narodom, a ona uživa kod nekog drugog... Ja jesam Nenad Aleksić Ša, i vraćam se u Ša, nisam indijanac, zaslužujem da budem voljen - dodao je reper.

U toku je emisije "Gledanje snimaka", pušten je klip, na kom su Aleksandra Nikolić i Milica Kemez, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Bore Santane. nakon čega se Milica rasplakala.

Meni nije dobro, ja jedva čekam da se sve završi. Pobeći ću do svih - rekao je Bora.
Milica ne sme da komentariše jer će Bora da skoči da je brani. Milica ponižava sebe i nema mira ni za jednu stvar što se tiče bOre, a on umesto da bude tu za nju tako se ponaša - rekoa je Mića.
Meni se ljudu poveravaju i lažu i mene, i druge a ja ćutim a onda oni mene komentarišu - rekla je Milica kroz plač.

Tokom emisije, pušten je klip na kom Sanja Stanković traži da ide kod ginekologa, nakon čega  Jovana Tomić Matora plače kada saznaje da je možda trudna.

On je zaljubljen u Minu, ali milion puta je rekao da je Sanja njegov tip sa kojim bi on mogao da ima sve, međutim on nije mogao da podnese činjenicu da je ona imala nešto pre, a njemu je zasmetalo i to što se ona nasmejala kada se Sanja nasmejala Matoroj dok je bilo sa njim u krevetu. Niko nije očekivao da će Car ovako regaovati kada je saznao da je možda trudna, Filip Car je prvi put u 9 meseci pokazao svoju dobru osobinu, on je priznao sve za Minu, ali neće odustati od Sanje - rekla je Ermina.
On je bio jako fin i normalan momak, ali je napravio budalu od sebe. Sanju mogu da razumem kako će se postaviti, ali i moraš da shvatiš d ane smeš tako da se ponašaš - dodala je Sandra.
Meni se jako sviđa Filipovo ponašanje, ja znam da on može sa ovim da se nosi i pokazao je da je sprema bude tu sa njom. Imaju oni tu još emocija, ali meni je jako lepo što on ne bežći od odgovorornosti - rekao je Ša.
Ja samo moram da kažem da ja nikada ne bih abortirala. Nije mi bio polan da se ovo desi, ali šta da radim - rekla je Sanja.

Nakon emisije, u ranim jutarnjim satima, Paula Hublin i Fran Pujas su se sukobili i pokušali da reše njihov problem. Njihov odnos varira od ljubavi do mržnje, a ovo jutro su odlučili da provedu u svađi.

Meni Nikola kada je rekao ,,Gubi se", samo mi je to rekao, ja sam mu rekla da ću mu to zapamtiti zauvek! Sa mnom niko ne može tako da priča kao ti! Moji mi nisu dali da idem kod psihologa, ti misliš da je meni super nositi se sa tim?! Gde si naučio da se takvim ljudima rugaš?! Stalno mi govoriš da sam poremećena! Kao ti ne znaš da imaš, jok, ti znaš! Jesi li ti sa mnom prolazio kroz te dešavanja u srednjoj školi?! Nisi! Nemoj me dirati samo! Ti nemaš pojma koliko se ja kontrolišem bez tableta, nikada nisam htela da pijem te tablete, i ti meni konstantno to spominješ! Ja sam išla u školu, kao mala sam shvatila da imam poremećaj! Nema na šta nisam išla, one edukacije, ove edukacije, jer me je sve zanimalo, a ti mene konstantno ponižavaš da sam glupa. Ja ne pričam o stvarima o kojima ne znam ništa. Ja o drogama ne znam ništa, pa ni ne pričam! Ako ja tebe shvatam zato što si takav kakav si, i ti bi mene trebalo! - poručila je Paula u suzama.

Za to vreme, Aleksandra Nikolić imala je potrebu da napravi dramu kako bi mogla lakše da zaspi, pa je počela da urla na Filipa Cara, pa iako nije znala pravi razlog, prisetila se starih reči koje joj je uputio.

Danas si me nazvao da sam kurva, sada za stolom! Lažeš! Ti si prvi danas počeo! - urlala je Aleks.
Danas sam ti rekao da imam problem sa kurvama, pa je l' imam problem sa nobelovcima? Aleksandra, neću da te j*bem, nema šanse, što ideš sa mnom!? Ufurala si se sa dva pitanja, hoćeš glumiti Maju Marinković - upitao je Car.

Car se potom zatvorio u prostoriju za pušenje, i sklonio od Aleksandre, a ona je sve vreme pokušavala na silu da uđe, lupajući rukom od vrata. Potom su izašli ispred Bele kuće, gde je zadrugarka nastavila da vrišti i urla iz petnih žila, ponavljajući tri, četiri rečenice u krug. Car je spas našao na krevetu Sanje Stanković.

Ja sam rekao da imam posla sa kurvama, imaš li ti mamu, tatu? Koji si ti notorni lažov, ti tražiš, uživaš u tome da te neko psuje! Pokazala si da si mazohista! A ja sam kriv, trebao sam drugačije malo! - izjavio je Filip.
Ti si mene pikirao pre nego što si ušao ovde - rekla je Aleksandra.

Nešto kasnije, Filip je odlučio da se osveti Aleksandri zbog jutarnje drame, te joj je bacio džak sa stvarima po imanju, što je kod nje izazvalo još brutalniji revolt i bunt, pa je počela još glasnije da urla.

Smrdljivice mala, smrdljiva! Ne pričam o tebi, ti si malo smeće! - vikao je Car.
Ne slušam te! - poavljala je Aleksandra.
Smrdi ti p**ka na kilometar! - odbrusio je Car.
Bio sam sa tobom, jer sam popio 15 piva! Sad na silu plačeš! - ponizio je Car.
Nisam dobro zbog tebe devet meseci, sve najgore si mi uradio! Svaki put! Uništio si me! Što me ponižavaš svaki put?! - urlala je Aleksandra.

U jednom trenutku je obezbeđenje ušlo u izolaciju i bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do fizičkog okršaja. Aleksandra je potom odvedena u zatvorsku ćeliju zbog agresivnog ponašanja, nakon čega je Filip odlučio da ode i na miru popuši cigaru pred spavanje.

Takođe, Nenad Lazić Neca je napravio haos u spavaćoj sobi. Naime, on je krenuo da se svađa sa Milicom Kemez i Borom Santanom.

Tužiću te bre, uništiću te - govorio je Bora.
Ma daj ti padaš u nesvest od Kristijana pa ga moliš za patike - govorila je Milica.
Ti si glumac, ali videće ovo na sudu. Tužiću te i videćeš šta će ti biti. Smeeta ti što je klip ovakav - rekao je Bora.
Ne odgovara ti klip pa se žališ. Mešaš mi se u vezu, a gurnuo si me. Pojeo te rijaliti - rekla je Milica.

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga