AKTUELNO

Prikrao mu se iza leđa, a evo šta se onda dogodilo.

Jedno sunčano popodne ekipa emisije ''Premijera'' provela je u šetnji sa frontmenom grupe ''Valentino'', Zijom Rizvanbegovićem, koji je svoj mir ipak pronašao u Beogradu, iako mu je rodni grad Sarajevo.

Foto: TV Pink Printscreen

U razgovoru sa autorom najpoznatijih hitova koji su obeležili osamdesete godine, ekipa pomenute emisije osvrnula se na period koronavirusa.

Ovo je period koji sam koristio za rad na pesmama posebno, ali meni je to normalno da budem sam i izolovan, bez socijalizacije. Uradio sam ''Da se rodim ponovo'', koja je izašla u sekundi. Uveče dok svi spavaju sam najkreativniji. Tako je i nastala pesma.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevaču su gitara i muzika bili ljubav i strast otkako zna za sebe.

Ja sam odrastao na plaži svirajući tuđe pesme kao klinac. Danas uglavnom sviram svoje pesme, ali i kad mi se nešto tuđe dopadne uživam dva tri dana u tome i vraćam se svojim idejama. Uvek sam iz memorije izvlačio tužne momente i opevam to, nema pesme dok ne pođu gorke suze - priča pevač.

Sa glumicom Martom Keler uživa u vanbračnoj zajednici već deceniju. Njegov sin Gordan koji ima već 12 godina ne teži prema umetničkim vodama, već gaji ljubav prema košarci.

Bila je gost na nekim koncertima, ona je glumica i kad glumci super pevaju, kao ona, daju tome naki umetnički izražaj i energiju. Ona digne i pospanog junaka do daske - priča on o svojoj supruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok naporno radi na svojoj muzici, ima samo jedno mesto koje mu je beg od stvarnosti.

Sva ova voda je moja opsesija, Ada je mesto gde ja provodim najviše vremena. Pobegnem od svih i sebe samog, nekad sam rolere vozio ovuda. Jednom sam i Čolu sreo, on je trčao isto je bila noć. Bio sam na rolama koje su bile visoke, onda sam se prikrao i zagalamio mu s leđa, mislim da sam mu skratio pola života, ali ne savetujem te neslane šale svima - dodaje Zijo.

Autor: M.M.

#Zdravko Čolić

#Zijo Valentino