AKTUELNO

Čast mu je da igra jednu od glavnih uloga u tom filmu.

Kišno vreme i promenljivo vreme u prestonici ekipi emisije ''Premijera'' nije moglo da pokvari raspoloženje, a ni da ih spreče da dođu do teatra na brdu, jer je upravo na sceni tog pozorišta u 19 časova bila zakazana nova predstava Andrija Miloševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stojim iza i razmišljam kako bih sad pobegao majko mila, pritom sam sam radio ovu predstavu. Pitao sam se kako će publika da reaguje, treba držati pažnju sat i 15 minuta, međutim kako sam počeo to, sada bih samo ovo radio - zaključio je glumac.

Njemu sunca i lepih dana u proteklom periodu nije manjkalo s obzirom da se nedavno vratio sa odmora iz Amerike, gde mu je društvo pravila njegova izabranica, takođe glumica Aleksandra Tomić.

Dobro je bilo, može da se putuje, sve je dobro organizovano, vakcinišu se masovno gde god stignu. I polako se sve vraća u normalan život. Inače oboje volimo da putujemo i upoznajemo nove ljude, ne mogu da kažem da su mi putovanja hobi, ali jedna od najvažnijih sporednih stvari u životu - priča Andrija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako je važno za čoveka koji radi i stvara, da stvori takvu vrstu priče da može malo i da poštuje, ne mislim na egzotične destinacije, nego bilo gde - dodaje Milošević.

Ovom prilikom ispred objektiva premijerne kamere otkrio je šta je sve uradio zbog ljubavi prema profesiji.

Zbog glume sam uradio sve najluđe u životu. Otišao od kuće sa 15 godine, zbog glume sam živeo u domu, gladovao... Sve su to lude stvari za mladog čoveka. Ja sam u profesionalni život i na fakultet otišao kao pubertetlija i onda je to samo po sebi ludo - zaključio je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Sin pokojnog Đorđa Balaševića odlučio je da snimi film o sportu kojim se bavi, a upravo Andrija Milošević će tumačiti jednu od glavnih uloga.

Kad je Đorđe Balašević umro mene je to jako pogodilo, iako ga nikad nisam upoznao. Zadovoljan sam tim projektom i vidim se u tome - dodaje Andrija.

Autor: M.M.

#Andrija Milošević