AKTUELNO

Novac od brojnih poslovnih angažmana investirao je u nekretnine.

Prošlo je skoro dvadeset godina otkako se Andrija Milošević iz rodne Crne Gore preselio u Beograd zbog brojnih poslovnih angažmana, gde je nedavno kupio stan na Banovom Brdu za šta je iskeširao čak 200.000 evra. Svojoj porodici i prijateljima se, ipak, često i rado vraća, pa je rešio da u Crnoj Gori sagradi kuću kako ne bi više morao da odseda po hotelima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Voditelj emisije "Izvedi me" odlučio je da kuću sagradi na Žabljaku, gde svake godine zimuje, a u ovoj odluci podržali su ga članovi porodice i devojka Sandra.

Pročitajte još... VRIŠTAĆETE OD SMEHA kada čujete kako Andrija Milošević PRIČA RUSKI! (VIDEO)

Foto: Instagram

- Nedavno je kupio plac, koji nije dobio po baš povoljnoj ceni. Njegova velika želja je bila da baš tamo izgradi svoj dom, jer obožava planinu, a posebno zimi, jer je veliki ljubitelj skijanja - otkrio je izvor blizak glumcu i dodao da će mu, kada kuća bude bila gotova, česti gosti biti njegovi mnogobrojni prijatelji.

Foto: TvPink Printscreen

- On je kao čovek jako galantan i voli da učini svojim prijateljima. Andrija je poznat i kao pravi domaćin, pa je svojim prijateljima obećao pravu žurku kada kuća na Žabljaku bude gotova. Naravno, u njegovom domu će biti mesta za sve njegove bliske ljude - rekao je dobroobavešteni izvor.

Pink.rs

#Andrija Milošević

#Crna Gora

#Kuća

#glumac

#stan

'