AKTUELNO

Javnost u šoku!

Samo dva dana nakon što je Buba Koreli u javnost pustio svoju nagu fotografiju, isto peh imala je i Editi Aradinović. Pevačica je, po svemu sudeći, slučajno na svom Instagramu objavila selfi iz tuš kabine, ali je fotografiju obrisala nakon dva minuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Na provokativnoj slici Edita pozira potpuno gola u tuš kabini dok se pući, a u prvom planu su njene grudi. Na pevačicinu sreću, ostali, intimni delovi tela se ne vide, ali da nije reč o fotomontaži govori tetovaža na njenoj ruci, koja se jasno vidi na spornoj slici.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic

Po svemu sudeći, pevačica je ovu izazovnu fotku napravila u privatne svrhe, želeći da je pošalje nekome, verovatno dečku, ali joj se, baš poput koleginice Dare Bubamare, omaklo! Edita je stisnula pogrešno dugme i njen selfi završio je na Insta storiju, a kada je shvatila šta je uradila, brže-bolje ga je uklonila, u roku od dva minuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, kako ima veliki broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži, neki su uspeli da sačuvaju objavu, pa je ubrzo postala viralna. Međutim, mnogi njeni pratioci poručili su Editi da nema čega da se stidi i da je prezgodna, te da je počastila kako treba svoje fanove.

Pevačica se ovim povodom nije oglašavala, niti je reagovala na društvenim mrežama.

Podsetimo, pre dve godine sličan peh imala je Dara Bubamara kada je na ovoj društvenoj mreži objavila eksplicitni snimak dok izvodi oralni seks na seksualnom pomagalu. Pevačica ga je ubrzo izbrisala, a potom se oglasila.

Foto: Instagram.com

- Jbg, omaklo mi se - stisnula pogrešno dugme! Malo sam vežbala, nek smo živi i zdravi - napisala je Dara.

Autor: M.M.

#Edita Aradinović