AKTUELNO

Nije birala reči za Santanu!

Nakon žestokog obračuna posle vesele žurke, Nenad Lazić Neca i Bora Santana su danas otkako su oči otvorili, na velelepnom imanju ''Zadruge 4'' nastavili konflikt.

Naime, sukob je dostigao velike razmere kada je Bora tiktokeru opsovao pokojnog brata. Lazić je burno reagovao, a u Borinu odbranu je stala i njegova devojka Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Necinom majkom Milenom, koja je besna kao ris komentarisala dešavanaj iz rijalitija.

Sve sam ispratila! Ja ne branim Necu, ali da neko pomera mom detetu mrtve koske, na čijoj sahrani je bilo 150 đaka i da mene onako ponižava... Majka je majka. Necu to strašno povređuje, on spava u njegovoj sobi. Da li je to normalno i da ga Milica onako napada? Bora nas ne zna, mi Boru ne znamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne treba ništa samo da mi dete bude živo i zdravo. Dira mi drugog sina, tužiću ga! Ne odustajem od ovoga! Psovao je i pevače koji su zabavljali zadrugare, kao Neca njega merka, a on je pijandura! Tražio mu je da prizna da je gej... Očekivala sam da Milica stane u Borinu odbranu, sram je bilo, mučki mi udarila sina. Ovo je strašno! Bora ne poštuje ništa, on je jedna đubretar! Kod nas nema tih psovki. Kaže da je Neca napravljen na špriceru, strašno!

Foto: TV Pink Printscreen

Pola mog srca je za pokojno dete, a pola srca za Necu i njegovog brata. Ja sam njih rodila posle 5 godina, i zadovoljna sam njihovim vaspitanjem. Kod nas u selu ih niko ne komentariše loše, imamo veliku podršku. On Boru nije ni dirao. Jutros ga je opet napao, neće se otkačiti. Kaže majka mu ružna, pa ja nisam toliko ružna. On je rumunska džukela, nekulturna i nevaspitana, al neću ja njega da vređam, ne želim mu zlo, ali dva puta sam ga tužila - ispričala je majka Nenada Lazića Nece.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Nenad Lazić Neca