AKTUELNO

Najbolji frajer među polufinalistima otvorio je dušu za portal Pink.rs.

Šarmantni Bogdan Martinović, takmičar "Pinkovih zvezda" koji je oduševio sve članove žirija svojom energijom i pevačkim sposobnostima do te mere da je izborio prolaz u polufinale najgledanijeg pevačkog takmičenja u reginu, otkrio je za portal Pink.rs kako se osećao tokom takmičenja, ko su njegovi favoriti, koje ne smatra konkurencijom, i priznao je da se iznenadio kada je saznao da ga smatraju najboljim frajerom među polufinalistima.

On je bio jedan od četvoro takmičara koji su prisustvovali najžešćoj svađi žirija u ovoj sezoni "Pinkovih zvezda", kada je Žarko Stanojević ispao zbog toga što mu je Maja Nikolić dala samo jedan bod.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tokom te svađe osećanja su mi bila pomešana. S jedne strane sam bio iznerviran zato što je situacija takva kakva jeste, jer meni je osnovni cilj u samom takmičenju da sve bude normalno i regularno. Tad sam se prvo iznervirao, jer glasanje nije bilo objektivno i to su svi gledaoci mogli da vide, ali sam onda sebi rekao "šta bude, biće, ako prođem, prošao sam". I opet nije ispalo fer iako sam prošao, nije ispalo fer prema Žarku, koji je ispao, jer je žiri rekao da smo nas dvojica bili najbolji u grupi i da treba da prođemo. Ni za Maju to nije bio dobar potez, jer je ona kod većine gledalaca u tom slučaju ispala krivac. Ja nemam ništa protiv nje, to je bila njena odluka kako će da glasa, ja sam prošao, ali mi je žao, jer sam lako mogao da budem u koži tog dečka koji je ispao zbog nečije igre. Ali dobro, idemo dalje. Verovatno je i to dobro da se čovek prekali - rekao je Bogdan.

On se tokom takmičenja nije plašio ničijih komentara, jer je uvek bio samouveren u svoje pevanje.

Foto: YouTube screenshot

- Nisam se plašio ničijih komentara, trudio sam se da svaku pesmu izvedem najbolje što mogu i kad bih je otpevao, nisam strahovao od toga, a, hvala Bogu, zadovoljan sam svim svojim izvođenjima - izjavio je on.

Bogdan u žiriju ima svoje favorite, koji su za njega uvek imali samo pohvale.

- Znače mi komentari svih njih, ali nekako su me Zorica Brunclik i Dragana Mirković najbolje prihvatile i kroz celo takmičenje najviše podržavale - iskren je pevač.

Za njega se pisalo i da je najbolji frajer među prostalim kandidatima, što je njega prilično iznenadilo.

- Nisam video da se o tome pisalo, ali ako tako misli ženski deo publike, meni je drago. Ja se trudim da izgledam dobro. Lepo je to. U bilo čemu da si najbolji, lepo je - rekao je on kroz smeh.

Bogdan u ovoj sezoni ima svoje favorite i ne libi se da istakne ko su oni.

- Moje mišljenje je da Indira zaslužila da pobedi, ona mi je favorit. I mislim da će ako neko bude pobedio biti neko iz te trojke, te dece - Indira, Milica Jokić, Melika Moranjkić ili Ismail Delija. Ali može da se desi i da pobednik bude iznenađenje. Nikad se ne zna kako će publika da glasa - zaključio je on.

Iako je zadovoljan time što je došao do polufinala, u finale bi voleo da prođe samo iz jednog razloga, kako bi otpevao pesmu koju bi posvetio svojoj "drugoj majci", kako ju je sam nazvao, a koja je iznenada preminula pre nekoliko dana.

- Mnogo bih voleo da uđem u finale samo da bih otpevao jednu pesmu koju bih posvetio osobi koja je skoro preminula. Ona mi je bukvalno druga majka, ona je najbolja prijateljica moje majke, drugarica iz detinjstva, koja je mene zajedno sa njom odgajila. Pre nekoliko dana izennada je preminula, niko to nije očekivao. Bolovala je 20 dana, a do tada je bila zdrava kao dren, sve se desilo skoro u treptaju oka. Zbog nje bih voleo da uspem da prođem i nadam se da će produkcija da mi izađe u susret i dozvoli da pevam tu pesmu ukoliko budem prošao - rekao je Bogdan, ali nije želeo da otkriva ime žene čiju smrt još ne može da prihvati, jer, kako kaže, poštuje bol njene porodice.

Ona mu je od malih nogu mnogo značila, pa on ima želju da joj na neki način zahvali na svemu što je učinila za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imam potrebu da joj se na neki način odužim za sve što je uradila za mene. Ona je najbolja drugarica moje majke od sedme godine, svaki dan je bila kod nas, bila mi je velika podrška kroz ceo život i uvek je sa sobom nosila pozitivnu energiju - završava Bogdan i priznaje da još nije svestan da ih je jedna takva osoba nasputila.

Budite večeras od 22:00 uz televiziju Pink i ako je Bogdan vaš favorit, ne propustite da glasate za njega.

Autor: V. Tanacković

#Bogdan Martinović

#Dragana Mirković

#Intervju

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#pevač

'