AKTUELNO

Ovo malo ko zna!

Nova epizoda najgledanije emisije „Ami G Show“ je na programu, a od samog početka je veoma uzbudljivo.

Ognjen Amidžić ugostio je Gocu Tržan i Rašu, Neda Ukraden, kao i pevačica Zorica Marković, ali i mlade muzičke zvezde zbog kojih se "usijao" Jutjub, Davida i Zeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Neda Ukraden je nakon duže vremenske pauze ponovo na malim ekranima, a ovu priliku i gostovanje kod Ognjena Amidžića iskoristila je da pokaže svoju sjajnu liniju i u poznim godinama. 

Prilikom jedne igrice Neda je progovorila o političaru koji joj se svojevremeno otvoreno udvarao, a da to javnost nije saznala.

Nema koji se nije udvarao. Nije mi se udvarao Slobodan Milošević, njega ne poznajem. Udvarali su mi se pijani idioti samo - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ko mi se nije udvarao. Samo ova nova garda mi se nije udvarala, ali zato jugoslovenski, pa to je strašno - dodaje Neda.

A onda je ispričala priču o bogatašu koji nije hteo ni majicu da joj kupi.

To je inače bila jedna vrlo ozbiljna veza, otišli smo da upoznamo porodice. To je bio Dan zaljubljenih. Bio je jako bogat u Sidneju, a 14. februara , čovek ni ružu da donese, a onda sam ja otišla da kupujem tako bezveze, a on me pita ''Zašto kupuješ tu majicu, pa imaš već majicu?'', i tu je bio naš kraj. Bogatsvo je samoj sebi priuštiti stvari o kojima sam sanjala. Ostalo je naravno i za moje potomke. Punim dvorane godinama pevam , putujem, valjda mogu da kupim i neku majicu - priča Ukradenova.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Neda Ukraden