AKTUELNO

Zasitila se!

Ovog utorka u izdanju čuvene emisije "Amidži Šou" na ''Pink'' televiziji, voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačicu Zoricu Marković, Nedu Ukraden i Gocu Tržan, njenog partnera Radomira Rašu Novakovića i mlade muzičke zvezde Davida Radosavljevića i Zeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je pevačica i rijaliti zvezda, Zorica Marković, veoma prepoznatljiva po svom sočnom rečniku, osvrnula se na psovke koje je neretko upotrebljavala u ''Zadruzi''.

U svim prodavnicama ja psujem, nema šanse da prestanem, meni je to u prirodi. Ne bih mogla da pristanem na izazov da ne psujem sedam dana. Ja to ne radim kad sam ljuta, meni je to normalna komunikacija. To je umesto ''izvinite molim vas'' - priča Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

A potom je u igrici ''Šta bi radije'', odgovorila na OIgnjenovo pitanje: Da li bi radije bila 5 godina u rijalitiju ili da ne zapeva nikad više?

Bila bih pet godina u rijalitiju, zgadila mi se muzika. Malo je kvaliteta, zasitila sam se uopšte me ne zanima više to. Muzika je bila moj život, pevam sad samo za svoju dušu i zadovoljstvo, a rijaliti me radi, to je psihološka igra - priča pevačica.
Rekla sma samo, hvala ti Bože što nisam u ovoj sezoni, jer ne znam kako bih se kontrolisala - zaključila je rijaliti zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Zorica Marković