AKTUELNO

Pevačica Rada Manojlović često je na meti kritika koleginica, ali i modnih stručnjaka zbog svog odevanja.

Ipak, zbog toga se ne uzbuđuje - i sama priznaje da o odevanju ne vodi toliko računa, koliko o pevanju i pesmama, jer joj je, kako kaže, ipak to prioritet.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nikad se tome nisam posvetila. Dakle, ja sam napravila karijeru bez ijednog laktanja i bez ijednog opterećenja šta imam na sebi. Zamisli kad bih se stvarno bavila time i kad bih se posvetila izgledu. Drugi se laktaju, izginuše od modiranja, nemam ništa protiv. Ja sam toliko posvećena svom primarnom zanimanju, znači ja sam pevačica. Meni je navažnije da prenesem energiju na publiku. Da li sam čupava ili mlatim kosom, meni to nikad nije bilo važno. Mogu da izađem u džaku i u patikama, to me jednostavno ne opterećuje. Ne kažem da ne bi trebalo da obratim pažnju i na taj segment - rekla je ona, a zatim istekla da je manekenski građena, te da bi mogla da iznese šta god poželi.

- Kada bih želela time da se bavim, kad bih se posvetila svom modnom izrazu, neko ko ima skoro 1,75 cm, 57 kilograma, idealnu manekensku liniju, neko kao ja, male grudi i duge noge. Kada budem krenula time da se bavim, ja ne znam šta bih njima poručila - kaže Rada.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Negativni komentari je ne dotiču.

Da mi je stalo do raznih mišljenja modnih stručnjaka i koleginica, pa možda negde generalno i publike, u smislu ljudi, zaista bih vodila računa da se oblačim u skladu sa onim što se očekuje od mene, da živim kako se očekuje od mene. Svako svojom garderobom iskazuje svoju ličnost. Ja ako se nekad obučem totalno šareno sa čupavom kosom, to je moje trenutno duševno stanje. Ja ne želim da budem savršena ili upakovana u nešto što je po merilima ili propisima. Zato to uvek iskače iz okvira. Imam neke svoje kreacije, ne volim da budem u onome u čemu su svi. Hoću da izrazim svoju ličnost i svoju posebnost u kakvom god smeru ona išla, samo da je drugačije -zaključila je pevačica.

Autor: D.T.

#Rada Manojlović