AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

Glumac Milan Marić o svom privatnom životu retko govori, poučen pređašnjim iskustvom - naime, razbesneli su ga naslovi pretežno u hrvatskim medijima, kojima je svojevremeno bila interesantna razlika u godinama između njega i njegove tadašnje koleginice Nine Violić, koja je od njega starija 18 godina.

Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni - "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca".

Milan je Ninu Violić upoznao u Beogradu 2014. godine, kada je gostovala sa predstavom "Kako smo preživele". Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan tamo igrao Gavrila Principa u predstavi " Mali mi je ovaj grob". Navodno su 2015. godinu dočekali zajedno u Nininoj rodnoj Rijeci. Tačku na svoju ljubavnu priču stavili su sredinom 2015. godine, nakon šest meseci veze.

Autor: D.T.

#Milan Marić