AKTUELNO

Noć koja je otkrila sve!

Ponedeljak veče na velelepnom imanju rezervisana je za ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću zbog emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje", a uzme li se u obzir da je Kristijan Golubović i ove nedelje vođa, svi su jedva čekali da vide njegove naredne korake.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Veče je počelo od starta žestoko. Zadrugari su saznali da je publika za najpohlepniju osobu u Zadruzi izabrala Rialdu Karahasanović. Nizali su se komentari a najžustriji su bili od Nadice Zeljković i Miljane Kulić. Rialda se nije preterano potresla zbog ove titule, već je stavila svima do znanja da će se boriti za sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugo mesto zauzela je Jovana Ljubisavljević. Zadrugari su misicu okarakterisali kao kadropaćenicu, jer stalno juri kadar. Marko Đedović je oštro osudio Jovanino ponašanje, pogotovo posle sahrane dede Stefana Karića. Sandra Rešić je ustala i bukvalno osula paljbu po Jovani i njenom ponašanju. Sandra je rekla da ne zna za koju tačno pohlepu misle kod misice, da li za hranu, kadra... Po njenom mišljenju najveću pohlepu pokazuje kroz ljubomoru, kada ne dozvoljava da iko komunicira sa Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku kometarisanja, otrkiveno je da je Jovana pričala o svom ocu, pa je Nadica rekla da je misica u par navrata predstavila oca kao preljubnika.

Treće mesto u anketi osvojila je Ermina Pašović koja je priznala da joj je jako krivo, jer je ona očekivala prvo mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledila je emisija Izbor potrčka i omiljene osobe. Posle kraćeg razmišljanja Kristijan Golubović je za svoje potrčke izabrao Aleksandr Nikolić i Filipa Cara. Aleks nije krila oduševljenje što je sa Carem u izolaciji, čak je rekla da će im biti jako lepo i zanimljivo.

Foto: TV Pink Printscreen

Za omiljenu kao i prošle nedelje Golubović je izabrao Kristinu Spalević, sa kojom je juče u toku dana raskinuo, a potom obnovio romansu.

Tokom večeri glavna tema bila je potencijalana trudnoća Sanje Stanković sa Filipom Carem. Njih dvoje u razgovarali i oboje se uplašili osude porodcie.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je na pretresu ispričao kako ga je strah šta će mu reći majka. On je ubeđen da će ga majka "ubiti" posle svega šta je uradio u rijalitiju. Sanja je nakon toga izjavila da će i nju majka ubiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledila je ispovest Jovane Tomić Matore. Ona je pred svima otkirla da joj je krivo što se Sanja tako oseća:

Meni je to neostvarena želja, ali da sam ja njenom mestu, ja bih zadržala dete, razumem je što se tako oseća. Sigurno sam aludirala na ponašanje Carevo i na sve to! Ja sam se sprdala i na moj račun, ja se sprdam da bi meni bilo lakše! Šta me boli?! Ne zaj*bavajte! Ja prema Sanji ne osećam ljubav, ali uopšte nisam ravnodušna, ne želim da joj se ovako desi da zatrudni, ne gledam je kao partnerku. Ja kažem, šta da smo se stvarno pomirile. Da neko pravi dete sa devojkom, sad misli šta će da kaže mama, ja bih bila najsrećnija da mi se ovo desilo sa njom. Ja sam se sprdala sa njom, sprdala se i ona sa sobom - izjavila je Matora.

Komentari su se nizali, sve do Miljane Kulić koja je ustala i po prvi put se obratila Sanji posle svih sukoba koje su imale, pa joj je rekla da treba da zadrži dete, a potom napomenula da se nenormalno kaje što je išla na kiretažu i Sanji savetuje da to ne radi, već da rodi dete i da se bori za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je kometarisala trudnoću Sanje Stanković, Rialda Karahasanović je ispričala svoju životnu priču u kojoj je otkrila da je morala da abortira zbog čoveka sa kojim je bila.

Slušam ovde izlaganja, ja se slažem negde, 21. je vek svi treba da vodimo računa da ne dođe do te situacije, ali mislim da niko nije svestan da trebamo biti životno sposobni, da ti se stvari posloži da rodiš dete. Ja sam govorila i Matoroj, da ne priča neke stvari, ali vidim da se potresla, ja ne mogu da kažem da nije kriva, kriva je, nije vodila računa, ko će znati da će iz takvog odnosa doći do te situacije, ali mislim da Matora nije trebala da komentariše to. Ja sam imala dečka milionera. Ja sam ga volela, ne može niko da ostane slučajno trudna, ja sam sa tim čovekom bila godinu dana, i očekivala sam nešto drugo, naravno - izjavila je Rialda kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je tokom svog izlaganja ušala u rasporavu sa Milanom Jankovićem Čorbom koji je sve vreme branio svoje stavove i govorio da pevačica to sebi nije smela da dozvoli. U jednom momentu, Rialda je čak i krenula da se obračuna sa Čorbom zbog napada na nju.

Rialda je nakon toga otišla u pušionicu gde se poverila svojoj drugarici Sandri Rešić. Ona joj je ispičala da njena majka uopšte nije znala da je abortirala, i da joj je mnogo teško što je ovako saznala.

Nakon Rialde, ustala je i Aleksandra Nikolić koja je čak u jednom momentu napustila emisiju uplakana zbog cele priče oko abortusa. Ona je potom na voditeljevo pitanje ustala i ispričala sve:

Ne mogu da pričam o tome, stvarno, ne mogu. Pre dve godine je to bilo. Upoznala sam jednog dečka i ušli smo u neku vezu, zaljubili smo se i ostala sam trudna sa njim. Ja sam kasnije saznala da on ima ženu, ali tada nisam znala. Ugodila sam se, bila sam natečena, imala sam promene ponašanja, drugo stanje je. Nisam tada znala da sam trudna. Kada sam test uradila, ja sam njemu rekla da je pozitivan. On je meni rekao da moram da abortiram, rekao mi je u poruci "Moraš da makneš to". Ja sam tada radila u jednom lokalu, tu sam ga upoznala, bio je tada u bekstvu, imao je problema sa zakonom, ja sam abortirala, bila sam sama, mama nije znala za to, ja sam bila sama u hotelu.Mislim da ću se zbog toga kajati uvek, ali stvarno nisam imala izbora. Majka mi je bila bolesna, nisam imala novca, njega to nije zanimalo, on je imao ženu, saznala sam da nisam bila jedina sa kojom je varao ženu. Javio mi se nakon toga, prošlo je par dana, mi smo se i videli. Njemu je to bilo kao da je nešto normalno, kasnije sam saznala da je još jedna devojka ostala trudna sa njim. Najgore od svega mi je bilo što on nije bilo pored mene, odmah nakon par dana sam morala da krenem da radim. Nisam mogla očima da ga gledam. To je nešto što me je najviše bolelo u životu - ispričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo je vreme za lepše teme, pa su kometarisao odnos dva para u Beloj kući, MIne Vrbaški i Mišela Gvozdenovića, ali i odnos Milana Jankovića Čorbe i Teodore Bilanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su podržali prvi par, ali se pored toga polemisalo da li se Ani Bulatović sviđa Mišel, pa je došlo do sukoba za crnim stolom. Sa druge strane svi su podržali Čorbu i Teodoru, ali su imali i njima po nešto da zamere.

Danas će zadrugare posetiti Gordana Džehverović koja će doći da obiđe imanje, i nakon toga da održi sastanak sa zadrugarima.

Autor: N.B.

#Zadruga