AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao.

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", a došlo je vreme da Kristijan Golubović kao ovonedeljni vođa izabere omiljenu ličnost i potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaista ovde nemam nikakve druge kombinacije, mislim da je Car dežurni krivac, ali ne mogu, ne mogu da učinim to Rialdi... Ja kažem, to je par, ne bih tu ništa da kvarim, da se zameram! Ovde ne vidim stvarno u nekom aludiranju. Najbolje je da stavim Sanju i Cara u izolaciju, sa njom nisam gotivan, ne mogu da učinim ni Kenanu, ni Rialdi, oni su ipak par. Ti imaš ceo dan ovde foru, pričaj sa njom ako možeš da pričaš. Aleks je preko, sada se folira. Do petka imaš pravo da ideš tamo... Zapravo, definitivno stavljham Aleksandru i Cara - izjavio je Kristijan.
Nema sada menjanja - ubacio se Car.
Definitivno potrčci su Aleksandra i Car - rekao je voditelj.
Jako sam uzbuđena! Iskreno, ja sam zadovoljna izborom potrčka, ovo ti je pravi izbor da se posvetim njemu, mislim da se folira da nije srećan, družićemo se - izjavila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da će biti ludnica, od svega zamišljenog. Sa kim god da sam u izolaciji, ona je na vratima - poručio je Car.
Mislim da će pasti dobar s*ks između njih dvoje! Aleksandra je iskreno zaljubljena u Filipa, još od onda kada se odljubila od mene - izjavio je Kristijan, a potom je izabrao i omiljenu ličnost:
Neću da menjam, tu je Kristina, imali smo prepirke, malo sam spustio loptu, sudbonosno smo se sreli, napravio sam najveći iskorak, kajem se mnogo što sam povredio Ivanu, ali sticajem okolnosti desile su se loše stvari, nazad ne mogu, ako krenem, ona je svuda na ovom polju, teramo do kraja - izjavio je Kristijan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga