AKTUELNO

Za sada jedina srpska pobednica na Evroviziji podržala je ovogodišnje predstavnice Srbije na ovom velikom muzičkom festivalu!

Naime, pop pevačica Marija Šerifović, koja je 2007. trijumfovala u Helsinkiju s čuvenom "Molitvom" i donela Evroviziju u Beograd, ove godine svim srcem navija za naše predstavnice, članice grupe "Hurricane", koje će nas predstavljati pesmom "Loco loco".

Foto: TV Pink Printscreen, YouTube Printscreen/Eurovision Song Contest

Šerifovićeva ih je podržala komentarom na snimku sa probe, na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije, što je privuklo ogromnu pažnju evrovizijskih fanova, a nekoliko dana kasnije uputila se u Roterdam, gde se ove godine održava festival.

Očekivano, Marija je odmah organizovala susret sa Ivanom Nikolić, Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević, za koje će navijati iz prvih redova "Ahoy" arene, a selfi snimak koji su sve zajedno napravile, a potom podelile putem društvenih mreža, napravio je pravi bum!

- Dobro veče, Evropo! - poručila je Marija, a njena objava sa Uragankama brzo je postala viralna.

Foto: Instagram.com

Imamo li šanse?

Iako evropske kladionice grupi "Hurricane" ne predviđaju naročiti uspeh na Evroviziji, fanovi ovog festivala oduševljeni su srpskim predstavnicama, o čemu govore brojni komentari, blogovi i top liste u koje su uvrstili i pesmu "Loco loco". Celokupni utisak su znatno popravile nakon prve, a zatim i druge probe, o čemu i dalje bruje svi. Ivanina, Sanjina i Ksenijina prva proba na glamuroznoj evrovizijskoj sceni zvanično je najgledanija na Jutjubu, uzmu li se u obzir sve probe ovogodišnjih učesnika - za samo nekoliko dana premašila je više od milion gledanja na popularnom sajtu, a takođe visoke ocene na račun vokala, nastupa, stajlinga, ali i harizme, ponašanja i komunikacije sa medijima Uraganke su dobile baš od predstavnika sedme sile.

Podsećanja radi, sutra će se održati prvo polufinalno veče, dok će se Srbija predstaviti dva dana kasnije, 20. maja. Veliko finale zakazano je za subotu, 22. maj.

Autor: D.T.

#Marija Šerifović

#hurricane