AKTUELNO

Imao je svoju analizu.

Kenan Tahirović naredni je gostovao kod Darka Tanasijevića, gde je najpre izrazio zadovoljstvo povodom današnje proslave njegovog rođendana, a onda se osvrnuo na sve što se dešava u Beloj kući:

Mislim da sam prvi u čitavoj kući rekao da će između Kristine i Kristijana biti veća afera od Tare i Ša, vidim da im je lepo, cveta kao da mu je 25 godina, sada je konstantno Kristijan nasmejan. Siguran sam da mogu opstati, vidim njega, oni su konstatno zajedno, napolju samo mogu ojačati - prokomentarisao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Današnja igrica Teodore i Čorbe je bila baš zanimljiva, i Čorba se potpuno izolovao, našao je svoj mir u Teodori i drago mi je zbog njih, podržavam ih. Ne znam zašto su sve skrivali, verovatno je ona bila povređena zbog svega je on radio u kući, ne znam što su krili da su bili u vezi, ali verovatno imaju razlog - nastavio je Kenan.
Ja imam utisak da Maja i Janjuš uveče legnu i dogovaraju šta će sutra, jer ne mogu da shvatim da se ljudi mogu svađati 24 sata, mislim da to nije prava veza, da sve dogovaraju - osvrnuo se Kenan na vezu Maje i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga