AKTUELNO

Odustao od svog prepoznatljivog fazona!

Popularni bugarski pevač Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, uključio se u emisiju "Premijera Vikend - Specijal" koja se emituje na televiji Pink. On je pričao o detaljima privatnog i poslovnog života, a sve je šokiralo kako pevač izgleda.

Foto: Printscreen YouTube/ RUSERBIA

Naime, Azis je bio prepoznatljiv po svom upečtaljivom stajlingu. Pevač je drastično promenio imidž, i blajhanu kosu i ženske krpice zamenio je mačo stilom.

Zdravo Srbijo, moj život je sasvim normalan, sve je uobičajeno, ako izuzmemo koronu koja predstavlja globalni problem, ne samo na Balkanu, već i u čitavom svetu. Mislim da je to svima promenilo život - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj život je isti kao i pre. Radim na televiziji i jako sam srećan zbog toga, pa me bugarski narod svakodnevno viđa na malim ekranima, tako da oni znaju sve o meni. Zato i mislim da je sve isto, osim što više ne nosim šminku. Ne mogu da kažem kako se osećam, da li kao muškarac ili žena, osećam se kao umetnik, to je najbitnije za jednog izvođača, da se oseća kao umetnik – priča Azis.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo sam govorio o privatnom životu u javnosti, tako da mislim da sam dosadio ljudima pričom o tome. Sada ih samo zanima moja muzika i rad na televiziji, a ne s kim spavam ili s kim živim. Promenio sam svoj život i moj privatni svet i ljudi to poštuju – završava bugarski pevač.

Autor: P.R.

#Azis