AKTUELNO

Ponosna baka!

Pevačica i legenda narodne muzike Snežana Đurišić gostovala je kod voditeljki Tijane Price i Bojane Lazić u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" koja se emituje na televiziji Pink, a uskoro će proslaviti rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, pevačica obeležava 6. jun kao dan svog rođenja, pa je u emisiji otkrila da li je od onih koji taj dan voli da proslavi ili ne razmišlja uopšte o tome.

Ja nisam neko ko sve daje za slavlja, rođendane... Ali naravno da mislim da neke treba proslaviti, a ove ostale obeležiti. Mislim da to treba da bude dan koji će razlikovati od svih ostalih – otkriva ona.
Nekako mislim da je lepo družiti se sa ljudima koji su ti dragi i prijaju ti, i to ne mora uvek da bude uz neku buku, dovoljan je i radio u pozadini, da đuskaš kod kuće, lepo da se provodiš samo ako to želiš, naravno. Slažem se da je lepo izaći, lepo je promeniti sredinu i mesto, ali bili smo zaista u ružnoj situaciji, i negde mi je jako žao što smo izgubili mnogo ljudi. Mnogo nas je ljudi napustilo i to je tragedija, zaista – rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je Vaskrs dočekala u Americi, odakle se nedavno i vratila u Srbiju.

Ja idem redovno u Ameriku, nije nikakav problem tamo. Tamo je sve definitivno proradilo, čak mislim da mi je ćerka rekla da su ukinuli nošenje maski na otvorenom. Maske su se tamo nosile u svakom trenutku, ali to su ukinuli, sve funckoiše, ostavilo je traga kao i svuda, ali polako – rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Đurišićeva često posećuje baš ovu državu, jer tamo živi njena ćerka sa porodicom, a pevačica otkriva detalje uloge bake.

Uvek kad odem družimo se, šetamo, skitamo, provodimo se. Veliki su, pa je onda lakše sve sa njima. Danas ništa nije daleko, ništa nije nemoguće, samo neka smo živi i zdravi – zaključuje Snežana u emisiji "Premija Vikend - Specijal".

Autor: P.R.

#Snežana Đurišić