AKTUELNO

Pevačica otkrila sve!

Pevačica Mia Borisavljević odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram, gde je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, pripremi za prinovu, ali i o venčanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mia je na početku otkrila pratiocima da je u 30. nedelji trudnoći, tačnije u 7. mesecu. Njene fanove je između ostalog interesovalo i kada joj je termin za porođaj.

- Početkom jula – otkrila je pevačica preko Instagrama i otkrila da ona i partner Bojan Grujić nisu odlučili koje ime će dati devojčici.

Jedno od pitanja bilo je kako će se pevačica poroditi, odnosno da li će ponovo carskim rezom kao i kada je donela na svet svoju prvu ćerku Emu.

- Pa da, 99 posto će opet biti carski rez. Spinalna anestezija je bila prvi put. Bila sam budna i svesna, tako da mislim da bih ponovo to izabrala – rekla je Mia.

Foto: Pink.rs

Pevačica je pokazala na svojim storijama da se uveliko spremaju za dolazak druge ćerke, tako što kreče i sređuju joj sobu. Mia se dotakla i povratku sceni i nastupima nakon porođaja.

- Nadam se da ću jako brzo da se vratim. Posle prvog porođaja sam nakon mesec i po dana počela da nastupam tako da i meni sve to baš mnogo nedostaje. Stvarno ću da požurim – priča Borisavljevićeva.

- Mislim da ćemo se sledeće godine venčati. Sad smo baš poželeli to – rekla je Mia.

Autor: P.R.

#Mia Borisavljević