AKTUELNO

Pevačicu je saznanje o Marjanovićevoj smrti šokirala, jer još uvek nije čula tužnu vest.

Đorđe Marjanović je bio idol Zorani Pavić, koji je preminuo danas u 89. godini života od posledica korona virusa, a pevačica se za medije oglasila ovim povodom i oprostila od slavnog muzičara.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pavićeva je svojevremeno sa umetnikom provela dva meseca na turneji u Rusiji, a kako kaže, tada se uverila tek koliko su ga obožavali, objašnjavajući da je to govorilo da je bio i više od zvezde. Pevačicu je saznanje o Marjanovićevoj smrti šokirala, jer još uvek nije čula tužnu vest, ali je uspela da kaže nešto o pokojnom izvođaču.

Mnogo ste me šokirali, ovo mi je veoma tužna vest. Bez obzira na to koliko neko ima godina, bude vam žao… Đorđe je bio takav da ste mogli samo da ga neizmerno volite i cenite – istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam tu privilegiju da sa grupom Frenki budem gost na poslednjoj turneji u Rusiji po Sovjetskom savezu sa Đorđem i proveli smo dva meseca družeći se. Taj koncert pre dve godine koji sam radila, trebalo je da bude potpuri koji smo pripremili njemu u čast kao iznenađenje i on je, nažalost, završio dan pre toga u bolnici. Bila sam tada na vezi s njegovim sinom, a kasnije sam mu poslala snimak. Kad je reč o njemu, Bogu sam zahvalna što sam doživela ta dva mesac s njim. On se toliko davao, po tri koncerta dnevno smo imali, a treći je bio uvek kao i prvi. Bio je harizmatičan, ali čovek se prosto rodi s tim – priča Pavićeva kroz uzdahe.
Bio je i na našem kabareu, napravili smo pesmu za njega. To je takva zvezda i više od toga, Đokisti i Mikisti su obeležili to vreme. Bila je privilegija sarađivati s njim. Uverila sam se u tu toliku ljubav koju su gajili prema njemu u Rusiji – završava Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Zorana Pavić

#Đorđe Marjanović