AKTUELNO

Nosio je etiketu velikog zavodnika, a evo koje su sve pripadnice lepšeg pola pale na njegov šarm.

Košarkaš Miloš Teodosić važi za jednog velikog zavodnika na kog su pale mnoge naše poznate dame, međutim njegovo srce uspela je da osvoji samo glumica Jelisaveta Orašanin sa kojom će uskoro stati na ludi kamen.

Košarkaš moskovskog CSKA i kapiten reprezentacije Srbije važi za jednog od naših najpoželjnijih sportista i prva devojka koju je predstavio i u javnosti bila je odbojkašica Maja Ognjenović.

Foto: Tanjug

Pored nje, Miloš je uspeo da zavede i lepu glumicu i voditelju Sofiju Rajović koju takođe nije krio od očiju javnosti.

Foto: Youtube

Pročitajte još:

MAJA NIKOLIĆ OBJAVILA VIDEO IZ ŠPAJZA: Hajde mala, dođi u moju sobu... (FOTO+VIDEO)

Mediji su prenosili informacije da je sa Miloš sa Majom raskinuo zbog mankenke Jelene Kuveljić, a prema navodima njihova veza je trajala nekoliko meseci, ali košarkaš nikada nije javno govorio o njihovoj vezi.

Teodosića su povezivali i sa ćerkom najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Anastasijom, ali ni te spekulacije niko od njih nije potvrdio. Pričalo se da su u emotivnoj vezi jer je Cecina ćerka u jednom periodu prethodne godine često boravila u Moskvi gde Miloš trenutno živi.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Nakon priče o Anastasijinoj i Teovoj vezi, košarkaš je navodno zaveo i bivšu devojku fudbalera Vladimira Volkova, Jovanom Milinkovićem.

Foto: Instagram

Ipak, njegova uloga najvećeg srpskog zavodnika tu se završava. Košarkaš je trenutno veren sa glumicom Jelisavetom Orašanin, a svadbu su zakazali za 25. jun.

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Jelisaveta Orašanin

#Maja Ognjenović

#Miloš Teodosić

#Sofija Rajović

'