AKTUELNO

Evo kakav je stav porodice Gvozdenović.

Romansa Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića danima intrigira, kako zadrugare, tako i javnost. Nekoliko zadrugara je podržalo njihovu ljubav, dok je većina takmičara četvrte sezone najgledanijeg rijalitija smatrao da je ovo fejk odnos. Pre nekoliko dana oni su stavili tačku na odnos, zbog toga što Mišel nije želeo da prizna Minu kao devojku, što je njoj zasmetalo. Po sopstvenom priznanju je Gvozdenoviću terala inat sa Filipom Carem, što je kasnije priznala.

Sve se promenilo nakon ovog priznanja. Mina i Mišel su se ponovo zbližili, da bi rano jutros i ozvaničili svoju vezu. Pevač je pitao Minu da mu bude devojka, što je ona sa oduševljenjem dočekala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Mišelovim bratom Sašom, koji u trenutku kada smo ga kontaktirali još uvek nije znao da je njegov brat ozvaničio vezu sa Minom.

Nisam ispratio, evo sada saznajem. Mišel može od Mine da napravi jednu pravu damu i domaćicu, da je smiri i izvede na pravi put. Na njima je da odluče da li će tako biti - rekao je Saša.

Saša nam je otkrio i da li bi porodica Gvozdenović prihvatila Minu za snaju, ukoliko bi njena veza sa Mišelom prerasla u nešto ozbiljnije. Podsetimo, njihova majka Hana je nedavno uputila podršku ovom odnosu putem društvene mreže Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je to njegov izbor, mi kao porodica im želimo sve najbolje i uvek ćemo poštovati Mišelove odluke. Svakako, ako bude nešto ozbiljnije, i Mišel bude srećan uz nju, kao i ona uz njega, mi prihvatamo! - istakao je Mišelov brat.

Sašu smo pitali i za mišljenje o zadrugarima koji su od samog starta protiv ove ljubavi. Između ostalog smo se dotakli ekipe iz paba, čiji je Mišel bio član do nedavno, ali i zadrugarki za koje se sumnja da su zaljubljene u pevača, te da su zbog toga ljubomorne na to što je jedino Mina uspela da osvoji njegovo srce od početka "Zadruge 4".

Foto: TV Pink Printscreen

Očito da su trn u oku svima. Čorba i Kristijan Mišela, pa uz njega i Minu, najviše ne vole. Ali narod sve vidi, kakvi su oni prema ženama bili i šta su sve radili i koliko su puni loših osobina - rekao je Mišelov brat, pa nastavio:
Realno, ima mnogo devojaka koje su bile uz Mišela, i koje bi nešto više od drugarstva. Mišel je svakako gospodin, pa neće devojke da ponižava ili uvredi... Očigledno je da je najveći šmeker u Beloj kući - zaključio je Saša.

Autor: M. P.