AKTUELNO

Pokušala je da se sakrije!

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno je diskvalifikovana iz najskupljeg rijaliti formata ,,Zadruga 4" zbog njenog agresivnog, nedoličnog i bezboraznog ponašanja, te je po izlasku sa velelepnog imanja odlučila da pokaže koliko i kako živi.

Iako je u rijalitiju ostavila dečka Nenada Aleksića Ša koji je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić sa njom, Tara neprestano i svakodnevno posećuje salone za ulepšavanje, prestoničke splavove, što preko dana, što po noći, što svedoče njene objave na Instagram profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo otkrili da se Tara provodila sa misterioznim muškarcem u godinama u noćnom provodu, u separeu, sa skupim pićima i domaćom muzikom, gde su trošili njegov novac, a svaki detalj možete pročitati u linku ispod.

Prethodnih dana Tara se pohvalila skupocenih automobilom, te je izbacivala fotografije i video-klipove na Instagram u plavom BMW-u. Kako smo saznali, Tara je vozila isti auto koji je u posedu misterioznog gospodina koji je bio u noćnom životu sa njom, što možete videti u fotografijama ispod.

Foto: Instagram.com/insta

Foto: Instagram.com/insta

Diskvalifikovana zadrugarka je odlučila da nas optuži kako smo slagali i da sve što objavimo o njoj nije istina, što je i podelila na Instagram storiju.

Foto: Instagram.com/insta

Međutim, dokazi govore potpuno drugačije, što ipak inicira da je ona pokušala da sakrije sve svoje radnje od Ša, kako ne bi saznao za njih kada bude izašao iz Zadruge. U nastavku možete videti sve dokaze koje demantuju Tarine reči da smo bilo šta slagali.

Video: Instagram.com/insta

Video: Instagram.com/insta

Foto: Instagram.com/insta

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Tara je po izlasku iz rijalitija, nakon što je diskvalifikovana pokušala da ode u stan Aleksića, što su zabeležili u emisiji ,,Papraco lov".

Autor: Pink.rs

#Nenad Aleksić Sha

#Tara Simov

#Zadruga