AKTUELNO

Glasajte!

Iako nemaju dovoljno povoda za eksponiranje i reklamiranje svojih luksuznih i manje luksuznih krpica, kao prethodnih godina, budući da koronavirus i dalje vlada planetom. Poznate dame ne zaostaju sa sređivanjem, te koriste svaku priliku da zablistaju.

Sve to naravno možemo ispratiti na njihovom Instagramu, gde se gotovo takmiče u sjaju, sreći i luksuzu.

Prethodne nedelje u trci za modnu ikonu našle su se Kija Kockar, Sanja Vučić, Ivana Šopić, Seka Aleksić, Ivana Stamenković Sindi, Tanja Savić i Aleksandra Stojković Džidža.

Modna ikona za prethodnu nedelju je očekivano, pobednica ''Zadruge 1'', pevačica Kristina Kija Kockar, koja godinama održava popularnost na zavidnom nivou, što je u ovoj rubrici još jednom i dokazano.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Za modni promašaj nedelje na iznenađenje mnogih, izabrana je bivša zadrugarka, atraktivna voditeljka ''RED'' televizije, Ivana Šopić.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

1. Jedna od najvećih balkanskih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, revakcinisala se ovog petka u popodnevnim časovima. Ovaj događaj napravio je pravu buru u medijima, a na prestoničkom sajmu pojavila se sva u belom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

2. Ženska grupa ''Hurricane'' predstaviće nas na najprestižnijem takmičenju ''Evrovizija'', koja s eove godine održava u Roterdamu. Atraktivne devojke spremile su pravi energičan scenski nastup, a ono što svi komentarišu jesu scenski kostimi, koji su zapalili kako scenu, tako i društvene mreže.

3. Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pojavila se na jednom prestoničkom događaju u prolećnoj kombinaciji i pobrala simpatije, kako javnosti, tako i prisutnih na otvaranju modnog ateljea.

Foto: Tanjug/Miloš Rafailović

4. Rijaliti zvezda Ana Korać, otkako je raskinula sa Davidom Dragojevićem, ne prestaje vrelim izdanjima da časti svoje pratioce na Instagramu. Ana je u stilu tempirane bobe pozirala ispred automobila i zapalila društvene mreže.

5. Vesna Đogani je u nedelji za nama prošla kroz pravu agoniju, budući da je ekipa emisije ''Paparaco Lov'' usnimila njenog supruga Đoleta Đoganija u navodnoj preljubi sa drugom ženom, njihovom bliskom saradnicom i kućnom prijateljicom. Vesna nije dozvolila da je ovo pokoleba, te je život nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

6. Bivša modelsica, seksipilna Ivana Stamenković Sindi godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica na ovim prostorima, a i šire. Više puta je istakla da se nikada ponovo ne bi udala, a uskoro će obradovati sve ljubitelje njene muzike, i izdati čak dve nove pesme. Ovog puta je pozirala na krovu jedne prestoničke zgrade u kožnom izdanju u stilu krimi dame srušila internet.

Autor: M.M.

#Ana Korać

#Anastasija Ražnatović

#Ivana Stamenković Sindi

#Ivana Šopić

#Kristina Kija Kockar

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Vesna Đogani

#hurricane