AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno Ani Bulatović.

Juče si imala konflikt sa Mišelom, složile smo se oko stvari da si uradila sve dobronamerno i objasni mi šta se tačno desilo sinoć, ako i da li u nekim situacijama treba da odgovara svima isto, a ne da podilazi? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesmo se raspravljali kada sam videla klip Mine i Čorbe, koji ga je ponižavao, a on je ćutao, a ja kada osetim potrebu da ga odbranim ja se suprotstavim svima, a on preko svega pređe i ja sam to zamerila. Tada sam mu rekla kako neću da ispravljam krive drine, a on je mene povredio kada mi je rekao kako on mene ne tera, a ja kao prijatelj osetim potrebu da ga štitim - rekla je Ana.
Hajde, nabroj klipove. Bio je klip sa žurke i neki tamo, ali i ja smrdim na znoj, pa šta? - rekao je Čorba.
Ružno si pričao, kako je gej i kako smrdi na znoj! Trebalo je da ti kaže da nećeš više da pričaš, i da si prijatelj nisi ni trebalo da kažeš ili si mogao ali tajno, ne pred svima! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu kažem da se obrije, kao bratu i ja mu kažem kako su dlake stare i trebaju da se obriju. Kada stavite dezodorans treba da mirišu dlake, ali ne da se začepe žlezde - rekoa je Kristijan.
Ja sam skrenuo pažnju za ono da sam gej, jer nije u redu! - rekao je Mišel.
Po meni nije normalno da prijatelj kaže takve stvari, recite iskreno, a ne da se uvija tu! - rekla je Ana.
On i Kristijan se svađaju a mi se nismo svađali, ali ti si ljubomorna jer nije skočio na mene i posvađao se, nego je na tebe! Ja znam da Mišel meni ne zamera, a pitanja me ne dotiču jer znam da sam im prijatelj! - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zameram Kristijanu najviše, a njemu što je potvrđivao ono što Kristijan kaže! - rekao je Mišel.

Anina i Čorbina svađa je eskalirala u žešći sukob, te je ona nasrnula na njega, a obezbeđenje je uletelo u Belu kuću da spreči fizički obračun.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga