AKTUELNO

Ovo se ne dešava često!

Nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge 4" zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja, Tara Simov je usnimljena kako ulazi u zgradu svog dečka, i dalje aktuelnog zadrugara, repera Nenada Aleksića Ša, u kom je živeo sa svojom suprugom Ivanom Alesić. Ekipa emisije "Paparaco Lov" koja se emituje na televiziji ''Pink'', imala je priliku da isprati svaki korak bivše zadrugarke Tare Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije usnimila je Taru kako ulazi u zgradu na Novom Beogradu (Fontani), u kojoj njen dečko, Nenad Aleksić Ša, poseduje stan, u kojem je živeo sa suprugom Ivanom. Po svemu sudeći, izgleda da je bivša zadrugarka uspela da stupi u kontakt s nekim iz Nenadove porodice i uspešno uđe u reperov stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Spekulisalo se da se Simova uselila u famopzni stan na fontani.

Međutim, po prvi put se oglasio otac Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić, i kratko i jasno demantovao sve tvrdnje medija, napisavši da je laž da se Tara uselila u stan.

Podsetimo, Tara je u više navrata nakon napuštanja rijalitija pokušala da stupi u kontakt sa reperovom porodicom, ali uzalud, nije dobijala odgovor od njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zoran Aleksić