AKTUELNO

Skandal!

Tokom emisije ,,Gledanje snimaka" Jovana Ljubisavljević bez prestanka je pokušavala da ubedi Stefana Karića u njenu stranu priče, te su se sve vreme svađali i raspravljali.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo! - rekla je Jovana.
Najlakše je na mene! Sram i tebe bilo! - poručio je Stefan.
Misliš li da sam ja pala sa grane, pa da možeš tako da me ostavljaš? - uzvratila je misica.
Ti i ja nismo zajedno, jer ti nije jasno kako smo ti i ja zajedno! Je l' ti sada jasno?! Nije ti jasno? J*bi ga! Što me pitaš što sam sa tobom? Što me pitaš?! Šta sam loše rekao to što si ti meni rekla? Zbog mene se gasiš? Umorila si se od mene? Upravo o tome ti pričam, nećeš više trčati, ne znam šta ti nije jasno! - odbrusio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se gasim svakako, to nema veze sa tobom! Prestani da se ponašaš kao debil, zbog klipa od šest sekundi, tebe boli k*rac da me razumeš, okrećeš mi leđa u krevetu! Ti si zaljubljen u tebe, jer kada vidiš da devojci nije loše, priđeš i zagrliš je! - kukala je Jovana.
Ja ne znam šta ti misliš o meni! Ti plačeš na promaju! Tvoj dečko se osušio napolju, plakao je kao kiša! - poručio je Stefan.
Šta pričaš? Ko se osušio? - upitala je izbezumljeno Jovana.
Tvoj dečko, osušio se zbog tebe! - uzvratio je Stefan.
Zato si se ti ugojio! - provocirala je Jovana.
Vrati se njemu onda, sad ćeš videti ko je Stefan! Skloni posle ona naše slike, sve! - poručio je Stefan.
Boli me k*rac, to sa tvojim inatima, batali me! - nastavila je zadrugarka.

Stefan je potom postao besan na Jovanu, zbog toga što se ona rastužila nakon informacije da je njen bivši dečko Luka Pojužina oslabio zbog ljubavnog brodoloma sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga