AKTUELNO

O tome maštam zadnje dve godine – priznaje pevač.

Pevač Boban Rajović nedavno je gostovao u jednoj emisiji gde se dotakao detalja iz privatnog života, trenutne pandemije korona virusa, ali i o želji da uskoro postane deda.

Foto: TV Pink Printscreen

Puno treniram u poslednje vreme, pustio sam bradu namerno zato što mi svi kažu da izgledam kao da imam 28 godina. Stvarno se osećam dobro i puno treniram, volim da vodim računa o ishrani. Dam sebi ponekad oduška, popijem po koju rakiju – rekao je pevač.

Rajović se dotakao i pandemije koja trenutno vlada u svetu, pa otkrio kako je sve to uticalo na njega.

Za ovih 14 meseci sam shvatio koliko zapravo volim svoj posao, neopisivo mi je nedostajalo da nastupam. Ponosan sam na sebe što sam uspeo da sačuvam svoje zdravlje, uspeo sam da pripremim 4 pesme. Cobi mi je napravio dve pesme, modernijeg su aranžmana, dok su ostale u mom fazonu. Uzbuđen sam zbog nastupa u budućnosti – otkriva Boban.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je poznat po tome da uvek donose dobru energiju i popravi raspoloženje, a ko njemu vraća osmeh na lice otkrio je u nastavku.

Deca mi vraćaju osmeh na lice, bilo mi je prelepo jer je moja ćerka Ivana radila od kuće pa je mogla da dođe u Srbiju jer inače živi u Danskoj, pa smo se više družili. Deca su me napunila energijom – rekao je on.
Ja jedva čekam da postanem deda, o tome maštam zadnje dve godine i molim se Bogu da se to što pre desi. Iskreno mislim da će se to uskoro desiti, ja se nadam u narednih godinu, godinu i po dana i da budem srećan deda. Za mene kao oca kažu da sam najbolji na svetu, nadam se da će to isto reći i kad budem deda – zaključuje Rajović u jednoj emisiji.

Autor: P.R.

#Boban Rajović