AKTUELNO

Njeni stavovi i komentari uvek izazovu buru u javnosti!

Nijedna starleta, niti bilo koja druga žena iz javnog života Srbije nije priznala, bar ne javno, da se bavila ili da se bavi prostitucijom. Iako se iza najrazličitijih profesija na našoj javnoj sceni kriju i žene koje se bave najstarijim zanatom, o tome se javno ne govori. Zašto se pojedine žene iz domaćeg šou biznisa, kao što su pevačice, glumice ali i starlete, povezuju sa prostitucijom i zbog čega se odlučuju na bavljenje ovim poslom, ispričala je transrodna pevačica, koja se u Švajcarskoj deklarisala kao prostitutka, Elektra Elit.

Foto: Igor Živković

- Najveći problem je što ne postoji zakon za osobe koje se bave ovim poslom. A i kod nas na Balkanu generalno je problem što su te žene etiketirane od strane javnosti. međutim, kada se izglasa zakon i kada one dobiju osiguranje i budu zaštićene, to će ići na obostranu korist i države, a i osoba koje se bave ovim poslom.

Ona je dodala da je granica između starlete i prostitutke tanka i da se u 90 odsto slučajeva osobe koje se izdaju za starlete, zapravo bave prostitucijom.

- Država zna ko je već prostitutka, sve su bile hapšene. A osuda javnosti je jedan od glavnih problema u našem društvu - kaže Elektra.

Foto: Igor Živković

Ona je dodala da, pošto je u Švajcarskoj deklarisana kao prostitutka, za svoje usluge dobija i redovnu platu, budući da je do maja zabranjeno prostituisanje.

Kako kaže, za svoje usluge uzima od 700 do 1.000 evra za sat, ali da posao prostitutke radi isključivo van granica naše zemlje.

Ona je navela da je prostitucija je jako vezana sa drogom i makroima, a šokirala je i izjavom da nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke.

- Nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke, nijedna od njih nije bolji čovek nego što sam ja niti sam ja bolje od njih - kaže Elektra i dodaje da su joj draži obični ljudi koji čak i podignu kredit da bi spavali sa njom, nego bogataši koje nekad jedva odradi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Electra Elite