AKTUELNO

Potpuno sam promenila ritam zbog korone – priča pevačica.

Pevačica Marija Mikić je nedavno sa svojim partnerom otovrila prodavnicu čarapa, pa ju je tim povodom posetila ekipa emisije "Ekskluzivno" koja se emituje na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je da mi nemamo čarape od pamuka, nemamo bele čarape. Ovde su samo čarape od drveta bambusa, od bukve, od merciriziranog pamuka – priča pevačica.

Marija otkriva i kako doživljava trenutnu pandemiju korona virusa, pa se dotakla novih muzičkih projekata.

To je nešto što me jedino čini srećnom. Da radim na nečemu i da stvaram nešto što ne znam gde će odvesti, ali 'ajde, bitno je samo da se baviš poslom koji voliš – otkriva Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam se navikla da budem lenja buba, u smislu izazaka, šminkanja... Danas kad sam se šminkala za emisiju bilo mi je u fazonu "opa, idemo opet"! Navikla sam se malo da ležem ranije, potpuno sam promenila ritam, iako je meni 3-4 svirke nedeljno bilo kao odradim, vratim se, idemo – priča Mikićeva.
Sad ćemo videti kako će to biti i kako ću ja to izdržati, ali dobro, to je sve trening, kao što je trening u glavi, tako je trening i fizički. Samo da sve bude kako je bilo, neću se više nikad žaliti, obećavam – zaključuje pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Marija Mikić