AKTUELNO

Sa ženskom ekipom proslavila slobodu i obeležila novi početak.

Dobro je poznato da je glavna tema svih medija u Srbiji i šire prevara repera Nenada Aleksića Ša u najgledanijem rijalitiju na Balkanu.

Naime, Ša je svoju bivšu suprugu Ivanu Aleksić u rijalitiju ''Zadruga 4'' prevario sa bivšom zadrugarkom, Tarom Simov, koja je usled agresivnog i nedoličnog ponašanja diskvalifikovana iz daljeg učešća u ovom grandioznom TV formatu.

Ivana Aleksić je nedavno presavila tabak, jer nije više mogla da trpi javno poniženje od strane svog partnera i poslala mu papire za razvod braka.

Iako je proces i dalje u toku, Ivana nije gubila vreme te je u jednom prestoničkom lokalu organizovala proslavu povodom razvoda braka od repera i tom prilikom okupila žensku ekipu sa kojom se ludo provodila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Poznato je da Ivana sposobna i uspešna devojka koja sama zarađuje za život, budući da ima razvijen biznis sa jednim, više nego uspešnim salonom lepote na Novom Beogradu, te ne zavisi od reperovih prihoda, iako se on uplašio za svoj novac i kartice koji su kod nje dok je on u ''Zadruzi 4''.

Nikad zgodnija i svežija, sa drugaricom Sandrom Miljaković, devojkom Viktora Živojinovića, je pristigla na proslavu svoje slobode, a paparaci našeg portala su sve to i zabeležili.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dobro je poznato da je Ivanu Aleksić i pobednicu ''Zadruge 1'', pevačicu Kristinu Kiju Kockar, spojila slična rijaliti sudbina, budući da su ih muževi javno prevarili u istom TV formatu, te ih je ova situacija dodatno zbližila, iako su bile u prijateljskim odnosima i pre Ivaninog ljubavnog brodoloma.

U prilog njihovom dobrom odnosu i pre svega ovoga, govori i duetska pesma koju je Kija na inicijaticu Ivane Aleksić, neposredno pred ''Zadrugu 4'', snimila sa Ša.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kija Kockar se takođe pojavila na proslavi Ivaninog razvoda od repera, i tom prilikom pomutila razum prisutnima svojim opuštenim, ali i dalje izazovnim izdanjem, po kom je lepa pevačica prepoznatljiva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.Mijatović

#Ivana Aleksić

#Kija Kockar

#Nenad Aleksić Ša