AKTUELNO

Prethodna noć je promenila sve!

Prošle noći Veliki šef organizovao je još jednu u nizu žurki, gde su se zadrugari zabavljali i proveli, ali i napravili dodatne drame.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš bili su u centru pažnje zbog njihovog haosa, koji su pravili celu noć. Međutim, kao i obično, varnice koje pršte između Maje i Janjuša se uvek završe vrelom akcijom ispod pokrivača, gde uglavnom uvek razreše njihove probleme, bar privremeno.

Milan Janković Čorba poverio se Marku Đedoviću kako je dobio savet da pomiri Maju i Janjuša. Podsetimo, da je Čorba jedan od Majinih bivših momaka, preko kojih Janjuš ne može da pređe.

Potom je i Nenad Aleksić Ša u razgovoru sa Paulom Hublin priznao da se pokajao zbog pravljenja ljubomornih scena Tari Simov, a onda i da je u nju zaljubljen od prvog dana.

Obezbeđenje je tokom noći imalo pune ruke posla, prvo su reagovali zbog Miljane Kulić i Ša, a onda je i Aleksandra Nikolić dovela atmosferu do usijanja, urlajući na Filipa i praveći dramu.

Kristijan Golubović napravio je novi štek za vrelu akciju sa Kristinom Spalević, a onda su u ranim jutarnjim satima je i ostvarili.

Fran Pujas počeo je da urlana Paulu Hublin, pa u jeku besa joj je priznao da je i planirao da je ostavi nakon izlaska iz rijalitija, što je nju dovelo do tačke pucanja.

A za kraj Mina Vrbaški dobila je svoju novu senku, Filipa Cara, koji ju je pratio u stopu, pa je došlo do ozbiljnih obećanja, ali i teških reči, budući da zadrugarka više nije verovala u njegove reči.

Autor: O. B.

#Zadruga