AKTUELNO

Šok!

U novom izdanju emisije "Amidži Šou" koja se emituje na televiziji Pink, autor i voditelj Ognjen Amidžić imao je priliku da ugosti medijske ličnosti Tamaru Đurić i Anđelu Vešticu, voditeljku Dušicu Jakovljević, pevače Andreanu Čekić i Leona i bivšeg zadrugara Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Anđela Veštica se već određeni vremenski period bavi prodajam svojih ekplicitnih slika na društvenoj mreži "OnlyFans", pa ju je tim povodom Ognjen upitao kako to funkcioniše i koliko zarađuje.

Ja neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. "OnlyFans" platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih eksplicitnijih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gde imaš članove koji plaćaju mesečnu članarinu koju plaćaju meni lično – priča Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih da pričam zbog konkurencije, ali ubedljivo imam najviše pratilaca. Ti znaš da sam ja skoro kupila stan u vrednosti od 300.000 evra, kako ne bi moglo da se živi, ja nemam drugi posao – završava Veštica.

Autor: P.R.

#Anđela Veštica