AKTUELNO

Nije ih štedela!

Rijaliti zvezda Tamara Đurić pojavila se u emisiji ''Amidži šou'' sa četvoromesečnom ćerkicom Tamarom, a tom prilikom govorila je o majčinstvu, trudničkim danima, a osvrnula se i na napade kojima je bila izložena u prethodnom periodu. Tamara je govorila o optužbama da je nosila lažni stomak, te nije ni bila trudna, kao i o intimnim fotografijama na kojima je potpuno naga, a koje su nastale pre samog njenog porođaja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Verujem da to govore one žene koje nisu uspele da se suzdržavaju od hrane tokom trudnoće. Beba puta šest, znači 30 kilograma. Ja sam vodila računa, jela normalno, kretala se, trenirala, nisam se prejedala - rekla je Tamara i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je to apsolutna umetnost. Ako je nekome ovo vulgarno, taj neko nije normalan. Ovo je bilo pred sam moj porođaj. Fotograf mi je rekao da savršeno izgleda naga, jer sam se presvlačila pred njim. Ja se apsolutno ne stidim. Pojedini su komentarisali da ovo nije za Balkan, ja to ne volim, te bele haljine, ja sam svakako bila čedna trudnica. Ako je ovome nekome perverzno, taj neko je bolestan. Meni ovo deluje nevino u duhovnom smislu. 

Foto: Foto/Dejan Milićević

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M.K.