AKTUELNO

Ima nade za njih!

Mišel Gvozdenović je razgovarao sa Drvetom mudrosti o svom sukobu sa Kristijanom Golubovićem i potencijalnoj vezi sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mine pa ona je trenutno izolaciji - krenuo je da priča Mišel, ali Drvo je zanimalo šta se dešava sa Kristijanom:
Meni je jako krivo što se sve tako desilo, mnogo mi je žao, ali morao sam da se sklonim od toga. Mi smo se sukobili i ja sam otišao iz paba. Ja sam se trudio maksimalno da budem korektan prema Kristijanu i Čorbu, mada su oni uradili stvari koje nisu toliko korektne i prijateljske. Ja sam se trudio da to ispravim, ali on se stalno isticao i sebe uzdizao, a druge ponižavao. Ja sam se trudio da ga ispoštujem i njega i njegove godine, i zato je bolje da se sklonim. Mene je najviše uvredio što je pričao da ja smrdim i da sam prljav. Meni je to jako ružno, ja sam njemu bio prijatelj, a on je tako pričao o meni. Ja sam ušao ovde sa tim da retko kome pružim priliku da se približim, a meni su Čorba i Kristijan bili najbliži, a to nisam očekivao od njih, Sve je moglo lepo da se reši, a ne da se vređamo - otkrio je Mišel, a onda kometrisao Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja osećanja postoje, nas dvoje se upoznajemo. Kliknuli smo, draga mi je, volim da provodim vreme sa njom, ali polako, neka vreme pokaže šta će biti među nama - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga