AKTUELNO

Razvezao jezik!

Mihailo Janjušević, rođeni brat učesnika "Zadruge" Marka Janjuševića Janjuša, iznenadio je mnoge kada je putem Instagrama podelio vest sa našeg portala i napisao da mu se nova snajka, Maja Marinković, više dopada nego prethodna Ena, bivša Janjuševa žena.

Foto: Instagram.com

Nakon objave koja je izazvala brojne reakcije, Mihailo se oglasio za domaće medije i sve priznao.

Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gde sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko reči - istakao je na početku razgovora Janjušev brat, koji je odgovorio i na konstataciju da se čini da je ogorčen na Janjuševu bivšu suprugu Enu.

- Niko iz moje porodice nije ostao u korektnim odnosima sa njom i zaista ne želim da više komentarišem o njoj.

Foto: Instagram.com/mali_janjus

Janjuš se u više navrata zaklinjao u rođenu braću da neće biti sa Majom, pa uvek prelazio preko svoje reči, što Mihaila ne potresa.

- Janjuš se kleo u sve i svašta, pa je opet uradio po svom. Tako da ta njegova obećanja nisu uopšte relevantna. Niko to od nas ne shvata ozbiljno i naravno da na to gledano kao šalu. Maja i Marko su odličan tandem, mislim da je njima zanimljivo da se svađaju i da su se našli (smeh) - kaže Mihailo, kojem se Maja kao snajka dopada.

- Sve sam rekao na svom storiju, što se mene tiče, biće bolja snajka od prošle.

Foto: Instagram.com/janjuseviccmihailo

Autor: D.T.

#Marko Janjušević

#Mihailo Janjušević