AKTUELNO

Evo šta se kod njih dvoje dešava!

Naredni sagovornik voditelj Darka Tanasijevića bio je Stefan Karić, koji se nedavno pomirio sa Jovanom Ljubisavljević, a sve nakon skandaloznih svađa koje su imali protekle dve nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas nam je tri meseca, srećni smo, zadovoljni... Nadam se kao da ćemo biti srećni do kraja, znaš da me uvek neke situacije poremete. Ali sada se stvarno nadam. Još da preživim uspomene, te klipove i to je to. Ona moje uspomene već zna, ja njene ne znam. Videćemo šta će biti tu, neće mi biti lako da gledam neke stvari. Što se tiče Tomovića, nije mi to toliko koliko sa Anđelom. Čak mi je ona priznala neke stvari, da je htela da prebaci priču sa Vladimira na Anđela, da je htela da flertuje sa njim da bi to pokrenula - govorio je Stefan.
Ti govoriš da si i dalje prićemivao stvari nakon ulaska u vezu, a ona negira - dodao je Darko.
Ja nisam mogao da izmislim, jer ja nisam pre video nju i Anđela. Nisam video da se gleda sa Franom ili Kenanom, pa kao da sam pogrešio. Baš se ispostavilo da sam bio u pravu što se tiče Anđela. Tražim neko opravdanje, da je bila sumnjičava u mene, pa nije završila neke priče, davala signale Anđelu, ali sam sada sigurniji sve više u nju... - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ulazak Tijane Milentijević u "Zadrugu" je dostao poljuljao vaš odnos - primetio je Darko.
Shvatam Jovanu u toj situaciji. Znala je da je neka priča pokrenuta, pa je utripovala ono u svojoj glavi jer je znala da sam nešto imao. Mislila je da je nisam grlio i ljubio da Tijana nešto ne bi pomislila. Iskreno, ja sam se baš pogubio tad. Nisam baš hteo sad da trčim za njom (Tijanom) da se javljam, tu sam ispao nefer prema njoj. Na kraju nije bilo dobro ni po jednu, ni po drugu, uprskao sam na oba fronta - odgovorio je Stefan.
Jovana se tada priljubila uz tebe, što nije bio slučaj pre, naročito kada je Anđelo bio tu - dodao je Tanasijević.
Ja sam dao ljudima za pravo da to pričaju, ja sam to zapazio. Prva žurka nakon njegovog izlaska ona je stajala sve vreme sa mnom. Možda je i zbog svađe sa mnom htela da bude celo veče. Za neke stvari koje sam video ipak niko ne može da me ubedi u suprotno. Ona je takva, ne želi da me izgubi i jednostavno neke stvari koje je radila ne želi da mi kaže jer misli da će me izgubi. Juče sam ti baš na "Pitanjima novinara" pričao da mislim da sam možda baš skrenuo, da pravim filmove i nabijam tenziju zbog prošlih veza, a na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu. Naravno, nekad preterujem zbog tih prošlih veza. Varao sam i bio prevaren... Ljudi smo, dešava se - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je najelokventija devojka ovde, zadrugarima zap*ši usta na druge način. Oni na sve načine pokušavaju da je omalovaže, ali to im ne polazi za rukom. Ja nikad ne bih bio sa devojkom koja smrdi, spavam sa njom, nikad to nisam osetio - zaključio je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.