AKTUELNO

Iznenađeni?

Dizajnerka nameštaja Elena Karaman, nakon razvoda od Jugoslava Karića, rešila je da se otarasi svih uspomena i zajedničke imovine koju je stekla u braku sa bivšim suprugom.

Sporazumnim dogovorom između njih dvoje, njihova imovina je podeljena na ravne časti, a Elena je rešila da ništa od toga ne zadrži i krene u potpuno novi život.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Prva stvar na tom putu je bila da obriše prošlost, pa je počela od prodaje kuće na Kosmaju. Nova vlasnica, kao što je poznato, je Jelena Đoković, koja ga je platila oko 3.000.000 evra. Međutim, ova cifra izgleda da nije dovoljna za brojne finansijske izdatke koji Elenu čekaju u narednom periodu, pa je nedavno, kako navodi osoba bliska dizajnerki, prodala i umetničke slike, koje su joj pripale posle razvoda. Za njih je dobila nešto manje od 100.000 evra, na koliko je procenjena njihova vrednost.

I dok dizajnerka uživa u ljubavi sa fotografom Dušanom Reljinom, što je nedavno i potvrdili zajedničkom fotkom na Instagramu, ona je na prodaju stavila i kuću koju su ona i Jugoslav imali u Ljutoj u Crnoj Gori, ali za sada, zbog krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, još nema zainteresovanih za ovo luksuzno zdanje.

Foto: Andrej Nihil

Koliko joj je bilo teško da se odvoji od imanja na Kosmaju dokazuje i činjenica, da je ona sebi već kupila novo imanje skromnijih dimenzija i cene, nedaleko od poseda koji se donedavno vodio na njeno i ime njenog bivšeg supruga.

Izgleda da će nova kuća ipak koštati više nego što je i sama očekivala, pa je velika verovatnoća da se na prodaju slika i odlučila kako bi pokrila troškove izgradnje vile u Šumadiji, ali i za ulaganje u biznis koji planira.

Autor: N.V.