AKTUELNO

Bila sam vrlo nesigurna u sebe, psihički sam se loše osećala – rekla je modna kreatorka.

Modna dizajnera Biljana Tipsarević otkrila je u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" kako se osećala nakon porođaja i kako se izborila sa kilogramima.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je iskreno žao što se na društvenim mrežama, na kojima sam i ja vrlo aktivna i volim da vidim šta se dešava, mnogo mi je žao da se ženama u javnosti i kroz medije i društvene mreže nameće to da vi odmah nakon trudnoće i porođaja treba da izgledate savršeno, da budete uvek nasmejano i raspoloženo i da na svakoj slici budete u punom sjaju, naravno da to svako želi da prikaže i lepše je videti nego onu drugu stranu – priča Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam puno poruka od žena kako postižem... Ja sam se ugojila 30 kilograma, bila sam vrlo nesigurna u sebe, psihički sam se loše osećala, radila sam non-stop, nisam prestejala sa poslom. Međutim, borila sam se sama sa sobom i uopšte mi nije bilo lako – otkiva modna dizajnerka.
Imala sam pomoć mama i tate, i naravno supruga, i da nema te pomoći, ništa ne bih uspela. Toliko pritiska se stavlja na žene nakon porođaja da je to toliko nefer. Najbitnije je da žena sačuva svoju psiho, sve ostalo će doći na svoje, pa i kilogrami. Ipak su ti kilogrami doneli nešto najlepše na svetu – zaključuje Tipsarevićeva u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Biljana Tipsarević