AKTUELNO

Svi kad su me pitali "šta želiš da budeš kad porasteš", uvek sam odgovarala modni kreator – rekla je Biljana.

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević bila je gost u novom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal" na televiziji Pink gde je otkrila kako je iz uspešne karijere voditeljke prešla u modne vode.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku, Biljana se dotakla majčinstva i kako se oseća u toj ulozi.

Znate kako, mislim da je za mene to najveći uspeh i lično ostvarenje koje sam uradila u svom životu, u tom smislu, na tom najponosnija – priča Biljana.

Tokom studiranja se bavila voditeljstvom i radila je intervjue sa velikim zvezdama, a sada Biljana otkriva u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" kako je sve počelo.

Ja sam Novosađanka, koji se verovatno nikad neće promeniti. Odrasla sam u Sremskoj Kamenici, tamo sam završila prirodno-matematičku gimnaziju, završila sam fakultet, magistrirala sam na tehničkim naukama u Novom Sadu i onda sam se preselila za Beograd – započinje Tipsarevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila dete i amater kad sam počela, ali jedan od razloga zašto sam se upustila u to vode, jer moda je bila moja najveća ljubav, to znaju svi ljudi iz mog okruženja i nikada drugačije u životu i budućnosti nisam sebe videla. Svi kad su me pitali "šta želiš da budeš kad porasteš", uvek sam odgovarala modni kreator. Baki sam pričala da ću joj kad porastem šiti haljine, šila sam garderobu za lutkice – rekla je Biljana.
Kako nisam imala nikakvu potporu u svemu tome, ni kontake, niti poznanstva, smislila sam da budem voditeljka kako bih dobila akreditaciju kako bih mogla da posećujem svetkse modne revije, i to je bila moja ulaznica za MIlano, Pariz, Njujork... Imala sam priliku da radim intervjue sa velikim svetskim imenima u svetu mode, poput Roberta Kavalija, i to je za mene u tom trenutku moje najveće ostvarenje sna – zaključuje modna dizajnerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Biljana Tipsarević