AKTUELNO

Koleginica Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, za Pink.rs je otkrila šta misli o njegovom fizičkom nasrtaju na predstavnika medija.

Fizički napad Ace Lukasa na fotoreportera "Srpskog Telegrafa" Milana Lučića koji se dogodio sinoć na Voždovcu, prokomentarisala je i folkerova koleginica i bliska prijateljica Marija Šerifović koja nije želela da opravda Vuksanovića.

Foto: Andrej Niihil/Pink.rs

Čitav sukob koji je eskalirao, nakon čega je fotorerporter dnevnog lista završio u bolnici, dogodio se sinoć oko 19 časova, a nakon toga je Lučić dao svoju izjavu o ovom nemilom događaju i medicinske nalaze:

- Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mestu, na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom. Pa mi je krenuo da cepa majicu, onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Pao sam. Nije prestajao da urla. Okrenuo se i rekao idem kući po pištolj da vas pobijem. Uplašio sam se za svoj život jer znam da je poznat i moćan. Smirio sam se tek kad je došla policija, a onda i hitna pomoć. Ostao sam u bolnici gde mi ukazuju pomoć i moram da ostanem na detaljnijim pregledima - kazao je juče fotoreporter dnevnog lista "Srpski Telegraf".

Pročitajte još:

DA LI ĆE I OVO DA POREKNE?! Procureo VIDEO-SNIMAK sa mesta događaja, pogledajte OBRAČUN Lukasa i fotografa!

Izjavu o ovom incidentu dao je i pevač, ali se ona nije poklopila sa videom koji se u međuvremenu pojavio.

Da li misliš da ja mogu da teško povredim čoveka od 130 kilograma sa svojih 75 kilograma? Oni su mi ceo dan džedžali ispred kuće i kad sam pomislio da su otišli, hteo sam da prošetam i hteo sam i ćerku da povedem, ali na svu sreću nisam. I onda sam ih video preko ulice i samo sam mu prišao da ga pitam "izvini, šta hoćete mene ceo dan danas". Slikali su mi i dete kad je izlazilo iz obdaništa. Pitao sam ga "u čemu je problem", a on mi je na to rekao "šta te boli ku*ac". I ja ni tad nisam hteo da ga napadnem. Rekao sam mu "daj taj aparat, druže, da izbrišeše slike, pa da ideš" i ja kako sam krenuo da ga uhvatim za aparat, ne da mu otmem, nego da ga podignem, on je uzeo i udario me i onda smo se, naravno, pošibali. Sve stoji u mojoj izjavi - rekao je Lukas za Pink.rs.

Nakon svega, grešku svog kolege priznala je i Marija Šerifović koju smo sreli na dnevnoj žurki brenda "Funky Buddha", a  koja je za Pink.rs otkrila da je s Lukasom razmenila dve poruke:

Foto: E-stock Darja Balšić

Ne znam šta bih vam rekla, mislim da je to bio loš trenutak. Svima nama dođe loš trenutak. Da se razumemo, ovo nije opravdanje, i meni je mnogo žao vašeg kolege i svega što se dogodilo. Čula sam se s njim, razmenila sam sa Acom dve poruke, i stvarno mi je žao - kratko je izjavila Marija.

Autor: D. P.

#Aca Lukas

#Marija Šerifović

'