AKTUELNO

Mir nije potrajao!

Fran Pujas porazgovarao je sa novinarima i prokomentarisao komentare zadrugara da je namazan, jer je Pauli Hublin prešao preko mnogobrojnih afera:

Ne znam, to je njihovo mišljenje, možda u nekim stvarima i jesam namazan, ali nisam toliko. A što se Paule tiče, emocije, kao i Maja i Janjuš. Ne znam zašto misle da sam namazan. Nas drže te emocije, a da li je sad ljubav tako jaka... - rekao je Fran, a onda se Paula ubacila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je bila jaka ljubav kad si me otkačila zbog Tomovića? Ja sam nju zavoleo, ali je i ovaj prostor, to je jedina cura u kući prema kojoj imam emocije, da se sretnemo i nakon godina, tu će opet nečega biti - pojasnio je on.
Ti meni jedno pričaš kad smo nasamo, a drugo sad kad novinari pitaju - dobacila je Paula.
Najbolje je da nju podignete, da ona objasni, jer mi stalno dobacuje. Ja mogu biti namazan i da kažem da je volim najviše. Da, ja nju volim zbog nekih stvari koje smo prošli. Stvarno je volim. Kad se setim svega što je uradila, malo mi se i smuči - govorio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni možeš reći u krevetu da si jedva čekao da se spojimo opet, a sada pred ljudima ponižavaš, pominješ Vladimira Tomovića! Kad je on meni opraštao, opraštala sam i ja njemu - pobesnela je Paula.
Nemoj se drati na mene! Ja njoj ništa ne verujem, jer nisam ja taj koji je posle dva dana ulazila u vezu sa Tomovićem, Anđelom - rekao je Fran.
Sa takvim ljudima onda nisi u vezi i ne miriš se! Evo, ja sam se pomirila sa njim, jer Vladimir nije tu - rekla mu je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga